smyrna1
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Everything is really great Smyrna. I missed u. Where have you been? Is everthing OK in your life?? What about your love???
    B
    Merhaba , günün uykusuz geçiyor bir an evvel eve gitmek istiyorum :( Senin de iyidir umarım , iyi bak yüreğine ... Gülekal...
    S
    merhaba...
    sana güzel bir hafta diliyorum....
    her şey bu gün parlayan güneş gibi bütün dünyanı ısıtsın...
    pozitif enerji asla yakanı bırakmasın..
    sevgiyle mutlu kalasıny789
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım arkadaşım?Günün nasıl geçiyor?
    B
    Sakınnnn sıkılmasın canın bunda can sıkacak bir şey yok ki , demek ki orada kötü şeyler gelecekti ki başına bu iş olmadı... Ne geldiyse bil ki en hayırlısıdır sakın unutma bunu. Rabbim her şeyin en iyisini bilir...
    B
    Neden haber vermedin bana , aşk olsun.. Demek ki bu senin için en hayırlı olan, sakın üzülme ... Gönlünce olsun her şey , huzurla kal emi...
    B
    Hu hu naber nasılsın? Ses soluk çıkmıyor senden? Ne oldu staj işi?
    B
    Ben şükrediyorum zaten , kimseye muhtaç olmamamı sağlayan bir işim olduğu için , mühendislik yaptığım için hatta ben de özelleştirilmiş devletteyim ona rağmen bunca sinir olan insanın arasında huzurlu ve mutlu olduğum ve işimin hakkını verdiğim için Rabbime her gün şükrediyorum :)

Sen de dene , daha mutlu çalışırsın ve daha keyifli... O yaşlı dediğin insanlardan biri benim yan masamda ve ben her gün ondan bir şeyler öğreniyorum , yaşlı olmasına gerek yok herkesi potansiyel bir öğretmen olarak görüyorum...
    B
    Yoğunum aslında kafa dağıtmaya giriyor sonra tekrar işime dönüyorum :))
    İyiyim çok şükür kendimdeki değişimi farkediyorum ve bu da hoşuma gidiyor , sakin ve huzurluyum , bunun için çabalıyorum. Tanrılar okulu kitabı bana çok fayda sağladı :)

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın?
    S
    merhaba güzelim
    her şey gönlünce güzel olsun.hayatın süprizlerle dolu olsun.
    sevgiyle mutlu kalasın...
    B
    Bence yazdığın hiçbir şeyi sildirme , neyse duygun odur... Kimse sana niye yazdın diye yargılamaz , tanısalar bile hiç umrunda olmasın. Sen hayatını yalnızca kendin için yaşa...
    B
    Hu hu sevgili kardeşim nedir bu kızın yaşının büyük olması meselesi? Var mı yardımcı olacağım bir şey?
    Ben seni cevapsız bırakır mıyım hiç, hem de böyle önemli bir konuda... Asla canım, asla...

Bu sanal sıkıntı için beni bağışla olur mu????
    sana yazdım yazdım, gönderdim ama bağlantım kopmuş o ara, hepsi sanal alemde kayboldu maalesef:((( Ben de çok üzüldüm Smyrna
    B
    Günaydın , ben de haberler iyi değil dediğinde master dan olumsuz haber aldın sandım , 20 kişiden biri belki sensindir nerden biliyorsun , her olumsuzluk aslında daha güzel bir kapıya olanak sağlıyor ve başka başka işleri karşına çıkarıyor. Kardeşim ekonomist benim , üstelik yükseğini de yaptı , şimdi açıköğretim dershanesinde hocalık yapıyor . Çokta zevk alıyor yaptığı işten ayrıca paylaşılamayan bir hoca oldu...

Bu da bir alternatif senin için , bi düşün istersen ...
    B
    Teşekkürler sana da güzel bir hafta diliyor , iyi haberlerini bekliyorum :))
    S
    günaydın
    güzel bir hafta sonu diliyorum..
    her şeyin gönlünce güzel olduğu
    sevgiyle kaly789
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsınız bugün ?Gününüz nasıl geçiyor?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri