vittoria è nostra

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba benim tatlı forumdaşım,
    Selamlarımı gönderiyorum. Sevgiler ve tabii ki IŞIKla kal :)
    B
    Süper gidiyorsun takip ediyorum gelişmeni , harikasın ve inan her şey çokkkk güzel olacak . Rabbimin hazinesi bol ne istersen veriyor.
    Gönlünce olsun güzelcim her şey sevgiyle kal...
    Gerçekten allahın sevgili kuluymuşsun, dileğin üzerine dilini çözmüş karşındaki adamın. Buna çok sevindim. Çok şükür ki yıllarca bu yalanı yaşamak zorunda kalmamışsın.
    Sen aklı başında ve gerçekten çok güçlü bir kızsın. Bu güzel yüreğin ve yaşam gücün seni bambaşka dünyalara götürecek.

Seninle paylaşmak istediğim özel bir şey var. Hayatta her zaman önce kendine güven. Bir adım atarken, bir söz söylerken, bir dilek dilerken bir an dur, "ben bunun arkasında durabilir miyim?", diye düşün. Hayattaki gücün ve başarının sırrı buymuş. İkili ilişkilerde de çok işe yarıyor.

Öyle canayakın ve sıcaksın ki... Gülen yüzün daim olsun senin.
    Söz söyleyenin aynası, karşına hep güzel yürekliler çıksın canım:)
    Merhabaaa, Seninle tanışmaya geldim Asi Saçlı kız:)))
    Günceni takipteyim. Hayatın gönlünce akıp gitmesini dilerim:))
    Sevgiyle aşkla bağlan hayata:))
    tecrübenizin ve öğütlerinizin ve iyi niyetinizin farkındayım ve bunları severek okuyorum. eğer şuanki kırgınlığımdan dolayı sert bir ifade kullanmışsam af ola. aslında tamda sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. daha öncede birkaç defa ayrılık barıştık ve o ayrılık zamanlarında ben heralde 1hafta 10gün kendime gelemezdim ama bu sefer yaradanın gücü ile gerçekten kendi ruhuma hayatımın amacına dönmem gerektiğini hissettim. ancak elbetteki şuan ki kırgınlığım ve acım nedeniyle bu olumlu düşüncelerimi kendim bile zor hissediyorum. ama içimdeki küçük kız artık geçmişi ve kendim haricindeki herşeyi geride bırakmamı ve küçük Asikıza odaklanmamı onu büyütmem gerektiğini söylüyor. amacımda bu zaten ve en kısa sürede toparlanarak bu yönde çabalıyacagım enerjimi tamami ile kendime ve küçük Asikıza harcayacagım. ama şuan bu acıyı çekmem ve ders çıkarmam gerekiyor. kalbimi hissetmiyorum ve artık konu aşk olunca hissetmekde istemiyorum. kalbimin ona ait kısmını çok derinlere kitlemeyi tercih ediyorum. hayatımı tam anlamıyla toparlamadan bu kilitleri açmaya da niyetim yok. bütün enerjimi ve sevgimi hayatımda bana destek olan benim iyiliğimi isteyen dostlarıma ve kendime harcamayı tercih ediyorum. bir karşılıksız sevdaya tutulup ömrümü heba etmeyi değil, kendime işime eğitimime aşık olup sevgimi bana değer veren insanlara harcayıp bu yönde çabalayacagım.
    kursları severim tam bir eğitim manyağıyımdır aslında hele de ilgimi çeken konularda öğrenmeye bayılırım zaten öğrenemezsem çatlarım. arkadaşlarıma evet biraz dinlenmem gerektiğini söylemiştim zaten kpss de bahanem oldu hoş her ne kadar çalışmasam da.
    rüya benzetmenizide çok beğendim evet çok güzel bir rüya idi benim için yine de. hep gerçekten sevebileceğim biri çıksın isterdim beni seven biri demeye unutmuşum. benim yaşadığım sevdam bence çok kutsal ve eşsiz. pişman değilim gördüğüm üzre sevmeyi beceremeyenler, bir kalbe sahip olamayanlarda mevcut ve şükür ki onlardan değilim. ben sevdim, sevgim için elimden gelen herşeyi yaptım, sonuna kadar bu uğurda savaştım ama artık yolun sonu geldi. ben bir sevda yaşamak istedim, ve her nekadar karşılıksız da olsa adam gibi yaşadım sevdamı, delikanlı gibi arkasında durdum, kaçmadım, saklanmadım. bir sevdayı yüreğinde barındırmak bile başlı başına bir yürek işi cesaret ve insanlık belirtisi. ve benim için bir ödüldü. insanlara sunduğum sevginin kıymetini bilebilmem için. pişman değilim. dediğim gibi sadece zamana ihtiyacım var. en kısa sürede toparlanacağıma inanıyorum. çünkü bu gücü yaradan bana verdi. ama dediğim gibi bu acımdan -acılıyım ben diye dert yanacagıma- ders çıkarmayı, toparlanmayı ve dönüşümün muhteşem olmasını diliyorum.
    güzel yüreğinize ve dizelerinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
    B
    33 yaşındayım ve ilerde yanıldığını göreceğini söylüyorum , şu an sana farklı geliyor ama farklı değil , seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş olabilir , seni kaybettiğinde yerine başkaları geldiğinde kıymetini anlayabilir ama sen yaşadığınla kalıyorsun , güzellikleri yaşadın ve bitti diye düşün şimdi kendine dönme , kendin için bir şeyler yapma zamanı ...

Yeni birilerini tanımak ya da uzun zamandır gitmek istediğin bir kursa gitmek iyi bir ilaç olabilir, arkadaşınla da en azından sen kendini toplayana kadar görüşme farzet ki bir rüya gördün artık uyandın ve rüya bitti...
    çok teşekkür ederim bengusucum bu güzel dileklerinin katkat fazlası senin ömrüne renk katsın..

desteğin ve güzel dileklerin, duaların için çok teşekkür ederim bigokyanus. ama hayali sevmedim onu çok iyi biliyorum.. onun o kapalı kutu kalbini bana gerçekten açtıgı ilk zamanlar sakladıgı azda olsa sevgiyi gördüm o sırada ben. o gerçekten küçük bir çocuktu sevmek ve sevilmek isteyen ve sevdim ben.. eskisini bende unutucagını sandı ama o eskiyi unutamadı (bunu bir zaman sonra kendisi de söyledi zaten açıkça), üstüne birinin kalbini çaldı bilmeden.. herşeyde o zaman başladı zaten bunu öğrendiğinde bir sevdaya cesaret edemedi ve kapattı kalbini bana.. ama bunca kalpsizliğine ve yalandan sevgi sözcüklerine ragmen gerçekten güzel vakit geçiriyor ise demekki içinde biryerlerde mutlaka ufakta olsa bana dair sevgi parçacıkları vardır diye umud ediyordum, öyle düşünüyordum son güne kadar.. en azından yürekten sevmiştim ve bu devirde bu yüce sevdayı harcayamazdım bir çok aşk gibi. çabaladım, didindim, özen gösterdim sevdama ve pes etmedim.. ama yanılmışım böyle düşünmekle ve ben bu sevda bitmesin, en azından yaşanacak ne kadar güzel gün varsa sevdanın hakkını vererek yaşansın istedim. ama sevdam beni bitirdi.. hayatımın en büyük yanılgısı/yangını heralde..

ikinizinde gönlünden geçen hergüzelliğin yaradan huzurunda kabul olması dileğimle..
    B
    Yaşın daha çok küçük , her şeyi atlatacaksın ve bu yaşadıkların seni olgunlaştıracak. Rabbim çok büyük , senin yanında ve daha da bağlanıp acı çekmeni önlemek için gerçek yüzünü göstermiş. Aslında sen o görüntüdeki kafandaki hayali sevmiştin dilerim bunu bir an evvel farkedersin . Her şey gönlünce olsun , gülekal emi.. Allah yar ve yardımcın olsun ...
    S
    günaydın
    harika bir hafta diliyorum.
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kaly789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri