vitamin61
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve makbul olması dileğiyle ....
    Bayramın mübarek olsun!
    canım benim.. kendini dinleyeceğin ve doğru zamanlamalarda bulunacağın bir tatil geçirmeni isterim...
    sana güzel bir bayram dilerim şimdiden ...
    herşey istediğin gibi olsun:)
    B
    Bayıldım balıklara , zaten çok severim papağan balıklarını , teşekkür ederim :)
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Allah'a hamd olsun iyiyim. sen nasılsın canım ablacığım?Günlerin nasıl geçiyor?
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?Özledin mi beni? Yaklaşık3 haftadır yüzeyden bakıyordum.Onun için selam veremedim :).
    teşekkür ederim.nedense mesaj bir türlü gitmedi.iyi geceler.umarım bu sıkıntın en kısa zamanda huzura dönüşür.kendine iyi davran arkadaşım.hoşcakal.
    şu koyduğum rumuz.inanın rumuz koymakta hep zorluk çekiyorum bulamıyorum.fearless king-korkusuz kral.bir siteye üye olurken yine rumuz yok aklımda kardeşim fearless yazmamı önerdi.o rumuzda kullanılıyo olunca biraz hayalperestlikten king eklemişim.artık bir rumuz buldum bunu kullanıyorum sürekli.
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
    size geç kalınmış bir selamımı iletmek istiyorum vitamin61 merhaba,siteye ilk üye olduğumda beni sıcacık bi şekilde ilk siz karşılamıştınız ama ben o kadar çekingendim ki sizin mesajınıza karşılık verecek cesaretim bile yoktu malasef:(( amacım sadece siteyi tanımaktı ama gün geçtikçe sizleri çok sevdim ve o yüzden bu sefer ben size selam vermek istedim umarım kabul edersiniz:)) sağlıcakla ve mutlu kalın inşallah...956k
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri