aşk kırıntısı

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• bugün geç kaldım işe :)))ama umarım hayata geç kalmadım. teşekkür ederim arkadaşım sanada güzel bir gün dilerim.
    Canım beniimm,

Sen de her şeyin en güzeline layıksın, aşkların da en güzeline layıksın. Diliyorum mutluluk hep yanında olsun.
    Hep böyle canlı, hep böyle aşk dolu ol!!!

İyi ki varsınn....
    S
    merhaba
    süprizlerle dolu günler diliyorum.
    sevgiyle mutlu kal.....y789
    yani işte ama sorumluluğun verdiği stres yetiyor, ankaradan devlet baba müfettişler gönderecek her yıl sonunda yapılan güya habersiz teftiş:) onun hazırlıkları var, bu arada adım yahya biraz işlerimi yoluna koymam lazım görüşürüz tekrar davay davay :D
    hey Allahım yeni farkına vardım kahve kesmedi, baştan aşağı bir kova su şart:D evet bende çalışıyorum, yani genelde oturuyorumda aramızda kalsın işte ayın belli günlerinde işim olur sadece:D:D ben kamuda çalışıyorum mali işler üstüne, para pul işleri gibi, sen?
    milyarlarla yaşı ölçülemeyen bir dünya 70-80 yıl yaşabilen bir canlı her yaşta gençtir:) yani en azından hissedebildiği kadar gençtir:)
    al bir tane daha:D alice harikalar diyarına girdiklerini sanıyorlar, arkadaşın yorumu daha komik, "hem ben korkarım ağbi böyle kadından.. erkeği ne biliyorsa o da aynısını biliyor. riskli bir durum ..." :D:D

Willkommen bei Facebook
    ben olmalıydım demişsin ya, ben de geçmişte kalan hiç bir ilişki için ben olmalıydım demeye değmeze getirmeye çalıştım kendimce:D buda karışık olabilir, ben iyisi kahvemi alıp kendime geleyim hehe:D
    S
    günaydın canım...
    bu gün her şey gönlünce olsun....
    B
    Günaydın canımmmmm , güzel bir gün diliyorum...
    günaydın:) o eğer sen olsaydın "sen", sen olmazdın, seni sadece sen olduğun için isteyen birinin hayatında olmak en güzeli, çok karışık oldu bu bilmiyorum anlatabildimmi:D
    günaydın arkadaşım umarım çok ama çok mutlu haberler aldığın bir gün olur bugün...
    merhaba ilginiz için teşekkürler.
    Ecrin birkaç gündür ateşlendi. Bu kemoterapinin bi yan etkisi ve tedaviyi bi süreliğine aksatıyor maalesef. Ama bugün biraz daha iyiydi.
    Sabretmekten ve Allaha sığınıp bu günlerin geçmesini beklemekten başka elimizden birşey gelmiyor.
    B
    Canımsın sana da süper akşamlar diliyorum huzurlu ve mutlu...
    çok sağol aşk kırıntısı(bu şekilde hitap etmek biraz garip geldi ya :D) çok iyiyim gülmekten koptuğum bir anda mesajını gördüm, buyur sende izle kedi tom aşık olunca :D Willkommen bei Facebook
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri