baharcık
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhabalar baharcık nickin çok güzel enerji veriyor sanki bütün mutluluklar sanada gelsin kendine çook iyi bak. smil56 yüzünden gülücük hiç eksik olmasın actionsmilet678
    S

"An" da SEVGİ var...

Bir elimde çiçek, diğerinde su;
    Kavuşmalı çiçekle su,
    Ya da kavuşmalı iki el;
    Sen arasındayken...

Sevgi akışkandır,
    senin dilin baldan.

çok sulu oldu yazım, susadım.
    hadi gidip kana kana su içelim
    gürül gürül akarsu dan...

(benden :-)

"içindekiler"

hayat
    kare
    nefes
    damla
    güneş
    sevgi
    güç
    göz
    can
    "bir dilek"
    "bir yaşam"
    "sevgi seli"
    selamlar.
    iki nokta mantığı; niyet belirleniyor, noktalar bulunuyor yada tayin ediliyor, zihin boşaltılıyor, not,ktalar ve niyet serbest bırakılıyor. bu eylemlerden sonra yapılan çalışma unutuluyor. dikkatiniz/odağınızı başka yöne çeviriyorsunuz.
    S
    k8908k8908k8908k8908
    merhabalar nasılsınız hep sevgiyle mutlu kalın
    canımın içi, geldim ben...
    tatili memlekette geçirdik kuzucum; heyecanımın burukluğa dönüştüğü andı gidişim...

evime dönmüş olmaktan ve beni düşünenleri görmekten mutluluk duydum. elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum şuan; değişikliğe adapte olmakta zorlanıyorum biraz. ama yanlız olmadığını düşünmek güzel, can paresi...

seni seviyorum.
    S
    şuan sevkiyat var fatura çıkarıyorum.arada bir sizinle yazışıyorum.bir ara uzun uzun yazışalım olur mu canım ?bende kocaman öpüyorum sizi...
    S
    merhaba canım,iyiyim teşekkür ederim.sen nasılsın.yeni nickimi beğendiniz mi?
    S
    günaydın...gününüz dünden daha güzel geçsin...
    S
    kalbinizde bana da yer açtığınız için asıl ben teşekkür ederim.tanıştığımıza memnun oldum.ben halime.denizli'den kucak dolusu sevgilerimle....
    S
    merhaba.sayfanız çok güzel.belirtmek istedim.

sevgi ve saygı ile...
    bak burdayıım; bahar çiçeklerinin arasında 44a

annem, biz küçükken (kardeşimle ben) onu kızdırdığımızda , bizi döverdi, sonra biz ona küserdik (yok bi de boynuna sarılalım terli345 )...
    ama o küsmemize de kızardı; hemen bize seslenir; hadi sıkıysa cevap verme, bir daha dayak yerdik...
    anlayacağın cancan, ben küsmeyi bilmem; istersen barışalım;
    yok barışmam diyorsan, anneme söylerim haaaa smil56:zpzp:

canım benim; eşimle güzel bir tura katılmak istiyoruz, bu hafta sonu; şöyle karadeniz turu mesela...
    ama biz tatil ne bilmiyoz 44a
    önerin olur mu kuzucum, vakit de az kaldı... hasretle bekliyorum...

seni seviyorum; cevabın barışmamızın da nişanesi olacak blissy

ellerimde uyutsam,
    ellerim pamuk olur,
    kıyamam incitmekten korkarım...

yüreğime soksam, pıtırcık,
    içim titrer de,
    kalbimin sesinden.

gece ses çeker bir de,
    ben de seslensem
    ninnimi söylesem,
    bastırır mıyım...

hadi uyku bastırmadan;
    gir rüyaların koynuna...
    sevgiyle, tatlı rüyalarla...
    canım benim, hazır olduğunda; eğer vaktiyse bitanem, fırsatlar çıkacaktır...

tam olarak bilmeden aldım reikiyi, ama ne iyi etmişim, içimdeki sesi dinlemişim diyorum... içindeki sevgi nehriyle ne kadar da yakışır sana reiki, bülbülüm, kanaryam...

hadi şekercim, yat dinlen; eğer vaktin olursa yarın gel; sigarayı bırakalı tam 21 gün oluyor yarın; belki bana da parti yaparız :)
    canımın içi, ben de papatyayı çok seviyorummm, bir de yüreği sevgi taşan, akarken beni de içine alan seni çook seviyorum... ilk kez tanımadan aktım bir dosta sorgusuz, beklentisiz... kendimi anlatmıştım gülüm; yoksa unuttun mu? :)
    en son gelişme ise 24 haziran' da özlem apladan reiki 1 aldım... tıpkı senin dostluğun gibi, özlem aplaya da kaydı yüreğim, bildim hayatımda olmalıydı, ve çok sevdim... bazen tedirginlikler yaşıyorum ama onun desteğiyle, herşey çok anlamlı geliyor...
    ama sen can; ne zaman ihtiyacım olsa, bir mesajını buluyorum; seni yüreğinden öperim :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri