Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Merhaba Zerynthia,
Telkin CD'lerine bakarken gözüm Lucid rüyalarla ilgili bir CD'ye takıldı. Ben rüyalara oldukça önem veren biriyim, ailemizde de böyle, "hayırdır inşallah" ile başlayan kelimelerle birlikte kadınlarımız birbirlerinin rüyalarını yorumlarlar yıllardır... Ben de gereken önemi verdiğimde rüyalarımın bir anlamı olduğunu keşfettim, fakat son yıllarda az rüya görüyorum, Lucid rüya hakkında beni aydınlatabilirmisiniz? Bu telkin CD'si nasıl bir işleve sahip acaba?
Selamlar
Hazalcığım merhaba nasılsın,nasıl gidiyor hayatın? Çok uzak kaldım forumdan günlüklerden bir ara takip ediyordum ama şu sıralar sadece göz gezdirebiliyorum.Yanlış hatırlamıyorsam Kpss için dershaneye gidiyordun bir de İdari Yargı Hakimliğine hazırlanıyordun.Çok uzak kalmışım değil mi inşallah güzel gelişmeler olmuştur.
Yükleniyor…
Yükleniyor…
Yükleniyor…
Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar…
Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve
başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.