Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
açıkçası ben de böyle bir hareket beklemiyorum.. benim için de süpriz oldu. bende bunulan uyumlamaları paylaşmak istedim. çünkü reiki paylaşılması gereken ve bence herkesin kullanması gereken bir enerji.. ve böyle bir sonuç ortaya çıktı.. yarın akşam bu konuyu kapatıcam.. çünkü uzadıkça uzayacak bunun farkındayım..
Yok Ramazan dolayısı ile şu anda hizmet veremiyoruz.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Dinleniyorum ya valla zaten evime geleli 2 hafta bile olmadı.Kurslar falan vardı.Sen napıyon bakalım nasıl geçirdin seneyi.Özledim valla ya.
Hayırlı Akşamlar Zahiri Abla.Sayfama uğrayıp o tatlı sözlerinle Şenlendirmişsin Ortalığı))))).Bu sefer de ben sana sevgi dolu rengarenk çiçekler yolluyorum.Doğum günün kutlu olsun )))))
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.