| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Psişik Güçleriniz Var mı?Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Psişik Güçleriniz Var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Bende soru sordum ama ilgilenen yok. Kendi çapımızda takılıyoruz iştee!!!! :D ouFF :D... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 8
77 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
:D ouFF :D
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 1,174
222 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 32
77 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) | |
Tesekkür: 8
77 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Ellerimi görmeyi hiç denemedim denicem :) gözlerimin önüne bir örüntü gelince üstüne bir de mesela arkadasımı görmek istedim diyelim onun kokusu ve nefes alışları da geliyor kokusunu cok rahat hissedebiliyorum . ama bu kokuyu daha önce de duymuş olmam gerekiyor. mesela michael jackson'ın kokusunu duyamamm.. Sevgiyle kal NaturaLLowe.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 32
77 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Login | Facebook sorularınız cevapsız kalmayacak |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
Tesekkür: 7
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Benzer bişey bendede oluyor.Yani sokak lambalarının altından geçerken bazılarını yanıyorsa söndürüyorum.Sönükse yakıyorum.Bu kontrol edebildiğim bişey değil ama özellikle kış aylarında cok oluyorur.Bazı noktalardaki lambalarda bu sürekli oluyor.Mesela geçen sene işe gidip gelirken kullandığım yoldaki bir lambada bu hergün oluyordu.Halada bir anlam veremiyorum..... |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 130
72 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() selamlar, benim bir sorum var, umarim dogru baslik altinda soruyorumdur ve umarim cevap alabilirim. son 7-8 ay icinde tam uc dort kez bisey yasadim.evden cikiyorum.ve icimde bir his mesela ''bugun Ayseyle karsilasacagim '' diyor.ve aslinda o sahisla karsilasma ihtimalim cok dusuk. bu bir karsilasma istegi degil. aksine birden bire gelisen bir his. ve ben karsilasirmiyim, karsilasmazmiyim diye endiselenmiyorum. ve hakikatende o gun Ayse ile karsilasiyorum. bu oyle bir his ki,inanmakla, dilemekle, umid etmekle alakali degil. sadece hissediyorum.ve hakikaten gerceklesiyor. bu psisik yetenekle alakalimidir ? yada karsilastigim sahsin cekimi sonucu mu ben o gun onu gorebiliyorum ? cunku normalde aylarca karsilasmadigim biri. acaba o sahis karsilasmak istiyorda, onun istegi yada cekimi sonucu mu biz karsilasiyoruz ? yoksa tamamen tesaduf diyip gecilecek bir durummudur ?
__________________ "Doğrulmaya azmin niçin böyle süreksiz Sen mi yoksa ümidin mi yüreksiz Ümitsizlik öyle bataktır ki, düşersen boğulursun Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! " Mehmet Akif Ersoy |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 130
72 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() neden kimse en azindan fikrini beyan etmemis.. lutfen merak ediyorum... bekliyorum..
__________________ "Doğrulmaya azmin niçin böyle süreksiz Sen mi yoksa ümidin mi yüreksiz Ümitsizlik öyle bataktır ki, düşersen boğulursun Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! " Mehmet Akif Ersoy |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Psişik Güçleriniz Var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Bende soru sordum ama ilgilenen yok. Kendi çapımızda takılıyoruz iştee!!!! :D ouFF :D...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi