![]() |
SUÇLULUK MP3 yaklaşık 3 gündür bu mp3 dinliyorum ney versiyonu ney zaten harika ve bence faydasını şimdiden görmeye basladım ama çok fazla dinliyorum çünkü kapatmak istemiyorum geçmişle ilgili rüyalar görmeye basladım yalnız bu normal mi acaba???????? |
Merhaba sempetik200,t678 Dalgalanma sürecinde bu tür etkilerin görülmesi normal.Hatta bu rüyalar bazen kabus tarzında da olabiliyor. Etkisi bir süre sonra geçecektir.. Siz ego güçlendirici,hatta erteleme ve zinde uyanma telkinleri ile birlikte bu telkini de dinlemeye devam edin.. Sonuçlardan bizleri de haberdar ederseniz seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
zinde uyanma telkinleri demissiniz? ben yaklasik 1 aydir sucluluk ve egoyu dinliyorum listeme baska seyler alma zamanim gelmis olabilirmi?? |
Alıntı:
Siz de listenize hemen dahil edebilirsiniz..actionsmile |
dinlemeye devam ettim tavsiyeniyenize uyarak ama erteleme ile igili mp3 indiremedim çok güzel değişimlerde yasadım hemen olumlu düşünmeye basladım yani olumsuz düşünceler eskisi kadar yok bazan olmuyor değil ama eskisi kadar fazla değil tesekkür ederim bu paylaşımı yapan dostlarıma zaten her arkadaşıma tavsiye ediyorum siteyi mutlaka bakın inceleyin diye |
Merhabalar, Ertelemeyi Bırak telkini ney versiyonunun linkinde geçici bir sorun var. Alternatif link ise çalışıyor..Linkin üzerine tıklayıp çıkan seçeneklerden Free yazanı tıklıyorsunuz. Geri sayım bitince Download'a basıp yükleyebiliyorsunuz.. RapidShare: Easy Filehosting Erteleme Alışkanlığından Kurtul Doğa Su Sesli Telkini yüklemek için linkin üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyiniz. http://www.hayatimdegisti.com/ertele...sti.com(1).mp3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 AM. |