Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Bilgisayarda MP3 Dinleyen Arkadaşların Dikkatine (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/598-bilgisayarda-mp3-dinleyen-arkadaslarin-dikkatine.html)

hayatimdegisti 06-01-2007 11:47 PM

Bilgisayarda MP3 Dinleyen Arkadaşların Dikkatine

Bilgisayarda dinleyen arkadaşlar Ses Denetimine girip cd çalar sesini kapatsınlar...Yani cd çaları sessiz hale getirsinler.Böylece cd çaların yarattığı parazit ses engellenmiş olur...

Ses ayarları denetimine ulaşmak için sağ alt tarafta saatin yanında ki ses simesine tıklayabilirsniz.
Yada başlat donaltılar eğlence ses ayarları denetimi bölümü yolunu izleyebilirsiniz.

ayshee 20-06-2007 09:09 PM

Ynt: Bilgisayarda MP3 Dinleyen Arkadaşların Dikkatine

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bilgisayarda dinleyen arkadaşlar Ses Denetimine girip cd çalar sesini kapatsınlar...Yani cd çaları sessiz hale getirsinler.Böylece cd çaların yarattığı parazit ses engellenmiş olur...

Ses ayarları denetimine ulaşmak için sağ alt tarafta saatin yanında ki ses simesine tıklayabilirsniz.
Yada başlat donaltılar eğlence ses ayarları denetimi bölümü yolunu izleyebilirsiniz.

Uyarı için teşekkürler, öğrendiğim çok iyi oldu!

hakankoc928 27-09-2009 10:08 PM

Cevap: Ynt: Bilgisayarda MP3 Dinleyen Arkadaşların Dikkatine

herhangi bir fark yok yanlışınız var değiştirmiyor

hayatimdegisti 27-09-2009 10:15 PM

Cevap: Ynt: Bilgisayarda MP3 Dinleyen Arkadaşların Dikkatine

actionsmile
Alıntı:

hakankoc928 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492243)
herhangi bir fark yok yanlışınız var değiştirmiyor

Bazı bilgisayarlarda bu bölümü kapatmak fark ediyor.Demek ki sizin pc de farketmemiş.

parqour 27-09-2009 10:28 PM

Cevap: Bilgisayarda MP3 Dinleyen Arkadaşların Dikkatine

Beyler ben inttende araştırıcam ama programı olan varsa sölesin.Bi mp3ün üstüne başka bi mp3 kaydetme programı olan warsa söylesin.Çünkü telkinlerde su sesi üstüne başka bi müzik kaydedicem acaba bi zararı olurmu?

hayatimdegisti 27-09-2009 10:30 PM

Alıntı:

parqour Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492253)
Beyler ben inttende araştırıcam ama programı olan varsa sölesin.Bi mp3ün üstüne başka bi mp3 kaydetme programı olan warsa söylesin.Çünkü telkinlerde su sesi üstüne başka bi müzik kaydedicem acaba bi zararı olurmu?

Olabilir yani kayidin niteliği bozulabilir en iyisi aynı anda 2 mp3 dinlemek.Bu pc de mümkün.Winampde birini çalin media playerde birini....

rüzgârın kızı 28-09-2009 10:43 AM

atakan bey,
ben de dediğiniz gbi yapıyorum.doğa versiyonunu dinlerken birde winamp de başka mp3 dinliyorum.bazen su sesini anlıyorum bazen de farketmiyorum.aslında siz konuşuyorsanız telkinlerde bilmiyorum onu bile farkediyorum..y789

canomer 28-09-2009 12:58 PM

vistada böle bişeye gerek olmaz heralde eğer olursa vista da hangi yolu izliycez yardımcı olurmusunuz...
teşekkürler..

hayatimdegisti 28-09-2009 02:55 PM

Bu dediğim daha çok eski bilgisayarlarda olan bir şey.Yeni pc lerde böyle bir sorun yok.

Purplelight 28-09-2009 03:07 PM

Bugün telkin dinleyişimin 2. günündeyim... İşyerimde odamda tek başıma olduğum için hoparlörü açtım, su şırıltı ve kuş cıvıltıları arasındayım:) Ancak ne var ki bazen kendimi başka bir işe öyle bir kaptırıyorum ki, hiç farkında olmuyorum ne şırıltı ne de kuş seslerinin felan... . Ya da mesela ara ara odamdan çıkıyorum, hoparlör devam ediyor çalmaya. Bi süre sonra geliyorum dinlemeye devam ediyorum felan....Böyle de olabilir mi Atakan bey?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 PM.