26-05-2011, 03:58 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var Alıntı: mahmout81 Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmeliyetçi bir kişiliğim var her şeyin mükemmel olmasını istiyorum buna bağlı olarak çok kafama takıyorum kafama takma konusunda ve bu sorun konusunda telkinlerin yardımı olurmu yöneticiler ? | o yüzdenmi bu siteye basvurdunuz, yani daha mükemmel olmak icin? (sadece takildim, umarim alinmazsiniz). ama cok garip bir sey, mükemmelliyetcilik ama söyle bir durum var, yükseklik korkusu olan insanlari yüksege cikarirlar ve ondan sonra yüksege ciktigi zaman, aslinda onun daha ilerisinin olmadigini, yani bunun daha ileriye gidipte, düsüp ölecegi yada bir kaza olacagini gösterirler. mesela sende bu sekilde yapabilirsin, bu sekilde mükemmelliyetcilik icin bu sitede genel bir telkin yok diye biliyorum ama, sende bu mükkemmelliyetcilige savas acsan ve islerinde bazi seyleri tipki yükseklik korkusunu yenmek isteyenler gibi ürezine giderek atlatsan o zaman olacak diye düsünüyorum, telkinden ziyade bu olayi kendin atlatmalisin diye bir düsünce var icimde, zira sadece telkin dinleyerek basariya ulasan kimse yok, birazda caba gerekiyor dimi. saygilarimla
__________________ Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana... |
| |