30-07-2011, 07:59 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BAZI TELKİNLERDEKİ GELECEĞE DÖNÜK İFADE Alıntı: THE BAKER Nickli Üyeden Alıntı
Ücretli telkinlerin sipariş edildiği sitede bazı telkinlerde dikkatimi çeken eylemlerin gelecek zamanlı kurulması.Mesela mutlu olacağım,aradığımı bulacağım gibi.. Acizane olumlamaları araştırdığım kadarıyla, ifadeler gelecek zamanlı kullanıldığında bilinçaltı bunu hep geleceğe atar diye duymuştum.Mesela bulacağım dersen hep isteğin gelecek zamanda kalır vb. Bu içime dert oldu cd sipariş vereyim diyorum ama bu ifadeler beni korkuttu.Beni bir aydınlatabilir misiniz arkadaşlar.Teşekkür ederim. | the baker telkinleri dikkatle okursan bu telkini dinledikten sonra diye ifade var oradaki gelecek zamanın belirsiz bir gelecek zaman olduğunu düşünmüyorum.. bizler mutlu olacağım diye gelecek zaman kullanırken zamanı belirtmiyoruz.. olumlamalarla ilgili benimde farklı sıkıntılarım olmuştu.. mesela kişi nezle veya hasta bu durumda iyiyim sağlıklıyım olumlaması yapmak kandırıkçılıkmış gibi geliyordu.. nezleyken burnun akarken sağlıklıyım olumlamasına gönülden inanılmaz gibi geliyordu.. bu telkinlerde ben böyle bir rahatsızlık hissetmedim.. tabii ki bu konu da bende sadece sizin gibi fikir yürütüyorum.. yine en doğru bilgiyi moderatör arkadaşların veya atakan beyin verebileceğine inanıyorum. sevgiler...
__________________ DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM |
| |