![]() |
Telkin dinlerken muzigin sesi duyulacak kadar olmasımı gerekiyor? Selamlar. Değerli Uzmanlardan cevaplamasını rica ediyorum. Ben geceleri cep tel ile dinliyorum işitmemde sorun olduğu için telkin muzigini bazen duymuyorum. Bu durumda Telkinin etkisinde bir sorun olurmu? |
Cevap: Telkin dinlerken muzigin sesi duyulacak kadar olmasımı gerekiyor? işitme sorunundan ötürü belki bi sıkıntı olabilir kulaklıkla dinlemen matıklı gibi ama tel le dinlemende iyi diil tabi mp3 çalar falan duy yeter yüksek alçak önemli diil |
Cevap: Telkin dinlerken muzigin sesi duyulacak kadar olmasımı gerekiyor? aslında tamda merak ettiğim bir soruymuş ?? bende işyerinde dinliyorum sıkıntı yaratmamasından dolayı sesini kısıyorum duyacağım şekilde ayarlıyorum..ama bu kezde bazı sesleri duyamıyorum..özellikle doğa müziğinde kuş sesini duyuyorsam su sesini duyamıyorum..bu şekilde etkisi olmuyormu acaba ? |
Cevap: Telkin dinlerken muzigin sesi duyulacak kadar olmasımı gerekiyor? Arkadaslar Lutfen soru sormadan once rehber bolumunu kontrol ediniz, bu ve benzer sorular yuzlerce kez soruldu ve cevaplandi. Iste linki: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-muzik-mi-var/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |