![]() |
Karma Telkin Hazırlasam Olurmu ? Merhabalar kendi telkinimi yapıcam fakat bir konu üzerinde durmak bana göre değil yane demek istediğim 21 gün boyunca 1 konu ile zaman kaybetmek istemiyorum kendi telkin metnimi karma olarak hazırladım aşşağıyada yazıcam karma telkin yapmanın bir sakıncası olurmu bu telkinler bilgisayarda hızlıca görünüp kaybolucak tek tek ve kayıda alıp ters çeviricem beraberinde dinliyicem buyrun telkin metnim ; Hafızam kuvvetli Herşeyi hemen hatırlarım Yeteneklerim hergün artıyor Zihnim açık Üçüncü gözüm açık Üçüncü gözüm her gün daha fazla açılıyor Ekstra duyusal bilgilere erişebiliyorum Sezgilerime güveniyorum Sezgilerim her zaman doğru Etrafımdaki tüm enerji değişimleri ile temastayım Diğer insanların enerjilerini hissediyorum Rüyalarımın tüm detaylarını hatırlıyorum Rüyalarımı her zaman hatırlıyorum Kondisyonum zirvede Reflexlerim zirvede Hızlı ve çeviğim Kuvvetli ve güçlüyüm Zihnim berrak Zihnim dengeli Çok yaratıcıyım Yaratıı fikirler kolaylıkla aklıma gelir Ben bir mucitim Harika fikirler yaratıyorum Hayal gücüm sınırsız Kendimi kolaylıkla ifade edebilirim Yeni sözcükler öğrenmek çok kolay Sözcükleri kolayca hatırlayabilirim Düşüncelerimi kolayca kelimelere dökebilirim Zihnim bulanıklıktan uzak Düşüncelerim çok akıcı Dikkat dağınıklığından etkilenmiyorum Konsantre olmak benim için kolay İradem mükemmel Hafızam mükemmel Bilgileri daima hatırlıyorum Hafızam her gün gelişiyor Bilgiyi kolayca hatırlıyorum Okumaktan zevk alyorum Okuma becerim her gün hızlanıyor Bilgiyi hızlı okuyorum Zihnim etni verimli bir şekilde işler Mükemmel bir sözcük dağırcığım var Kolaylıkla öğrenebilirim Herşeyi öğrenebilirim Her bilgiyi kavrayabilirim Zor şeyleri anlayabilirim Yeni bir bilgiyi kolaylıkla kavrayabilirim Aklım her türlü bilgiyi anlayabilir |
Cevap: Karma Telkin Hazırlasam Olurmu ? yazdığınız cümleler pek karma gelmedi bana. genelde aynı konular.en fazla 3 konu başlığı açılır. telkin metinlerinde de buna benzer şeyler oluyor zaten. telkin cümlelerinizden biri olumsuz (.Dikkat dağınıklığından etkilenmiyorum).bir yerde bilinçaltının olumsuz konuşmayı olumlu olarak algıladığını okumuştum. bence sizin bu çalışmanız da bir alternatif olabilir. |
Cevap: Karma Telkin Hazırlasam Olurmu ? Alıntı:
3x21'i mutlaka uygula sadece 21 günle kalma unutma kesin değişim için an az 3 ay gerekir... sevgi ve huzurla kal...:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM. |