![]() |
telkin listesi merhaba,öncelikle böyle bir site yaptığınız için teşekür ederim keşke daha önce karşıma çıksaydı benim sorum şu olcaktı,siteyi inceleyince anladımki ilk hafta ego güçlendirici ile suçluluk duygularını dinlemek gerekiyomuş,ben bir hafta dinledim şimdi suçluluğu çıkarıp başka telkinler eklemek istiyorum.benim listeme almak istediklerim bunlar 1-ego güçlendirici(zaten vardı) 2-kendine güven 3-topluluk karşısıda konuşma 3-sosyal fobi 4-sosyallik arttırıcı 5-mutluluk 6-koruma kalkanı şimdi merak ettiğim bu 6 tane telkin çok olurmu,bunların hepsinin faydasını görürmüyüm. heyer bunlar çok derseniz şöyle olurmu;mesela ego güçlendirici ile kendine güven bu iki telkininde amacı özgüven diye biliyorum o yüzden ikisinden birini çıkarayımmı?aynı şekilde sosyallik arttırıcı ile sosyal fobi aynımı?aynıysa bunlardan birini çıkarayımmı? yardımlarınızı bekliyorum |
Cevap: telkin listesi ah aynı sorun bendede var biri cevaplasa çok mutlu oluruz :D |
Cevap: telkin listesi İlk ay veya ilk 21 gün ego güçlendirici kendine güven ve suçluluk duyguları işine yarar.Daha sonrasında 2.ay ego güçlendirici, sosyal fobi,sosyallik artırıcı,topluluk önünde konuşma telkinlerini ekleyebilirsin(isteğe göre)böylesi daha yararlı.6 telkinin çok olacağını sanıyorum illa ki azaltmak istiyorsan koruma kalkanı ve mutluluğu çıkarabilirsin :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 PM. |