![]() |
Sorular... İyi günler benim yaşım 15 lise 2 deyim çok olmasa sessiz bi insanım göz teması falan biraz zor kuruluyor utangaçlık falanda var çok fazla olmasa da %55 %60 diyebilceğimiz sosyal fobi durumu var ben dün başladım bu telkin olayına Günde Ego Güçlendirici suçluluk telkini ve sosyal telkini kullanıyorum sabah açıyorum bu 3 doz kendisini sürekli tekrarlıyor gece olunca da uyyunca telefondan dinliyicem. bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim 1-Telkin Dinlerken Müzik Dinlemek oyun oynamak internette gezinmek sorun yaratır mı? 2-Bu Telkinler ilk zamanlar için çok fazlamı günde 3 farklı telkin |
Cevap: Sorular... problem olmaz, fakat telkinleri tek dinlemek herşeyine çözüm olmaz, kendinde forumda aktif oluğ hem okumalı, hem kendi fikirlerini açıkça yazmalısın, bunların tümü senin tüm sıkıntılarını ortadan kaldıracaktır. En önemlisi ise korkunun üzerine ne kadar çok gidersen o kadar senin problemlerinin ortadan kalkmasında yardımcı ve yok etmesine sebebiyet verir, en güzeli herşeyinle yüzleş. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 PM. |