![]() |
Birde bana bakın ? Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler hayırlı kandiller.Fazla uzatmadan şöyle kısadan bir giriş yapayım 19 gündür Başkalarının Düşüncelerini önemseme , Topluluk Karşısında Konuşma ve Sosyal Fobi telkinlerini dinliyorum ve günde ortalama 1 saat dinliyorum artık evdekiler isyan ediyor yakında kulaklık alacağım uzun lafın kısası 2 gün sonra bu telkinleri bırakıp ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim Özellikle Atakan bey ve işin ehli diğer arkadaşlardan.Telkinleri dinlemeden önce bende az miktarda sosyal fobi vardı topluluk karşısında bir şey edemezdim eskiye göre iyiyim telkinler yarar gibi ki günde 1 saat dinlemeyle şuan şunu diyebilirim ki tek sorunum bazen anlamlı anlamsız yüzüm kızarıyor hatta eskiye göre arttı sanki .. tek sorunum bu ama bir yandan da öz güven geldi artık her yerde konuşurum gibi bi havam var dediğim gibi tek sorunum yüzümün kızarması neyse gece gece çok uzattım eğer ilgi gelirse tekrar uzun uzun rahatsız edeceğim herkese hayırlı geceler.. |
Cevap: Birde bana bakın ? Merhaba özellikle sosyal fobi konusunda başarı oranı yüksektir.Ancak zaman zaman dalgalanmalar olması normaldir.Düzenli devam ederseniz iyi sonuç alirsiniz. |
Cevap: Birde bana bakın ? Alıntı:
|
Cevap: Birde bana bakın ? Konu güncel biri bi el ataydı iyiydi bak bugün bşe dinlemiyorum bugunü boşa geçirmiş olmuyayım :) |
|
Cevap: Birde bana bakın ? merhaba, benim bildiğim telkinleri günde en az 6 10 saat arası 2 ay boyunca sürekli dinlemek gerekiyor. ilk iki hafta suçluluk ve ego güçlendirici sonra sırayla hangilerine ihtiyaç duyuluyorsa ekleniyor. |
|
|
Cevap: Birde bana bakın ? ben ara verdikten sonra o enteresan rüyaları görmüyorum artık telkinleri dinlesemde |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 AM. |