![]() |
Telkinler neden işe yaramıyor? 19 gündür Güven+Topluluk Önünde Konuşma+Ego, Dışa dönüklük+ Sosyallik arttırıcı dinliyorum ama en ufak etki bile olmadı. Bunun nedeni nedir? Etkileri ne zaman ortaya çıkacak? ağla2 |
Re: Telkinler neden işe yaramıyor? Daha erken kardes 10 yillik egri agac 1 ayda dogrulur mu :) |
Cevap: Telkinler neden işe yaramıyor? Bilinçaltına etki süresi 21 günden önce ortaya çıkmaz zaten. Kişiye göre de bu süre oynama yapar. Aynı istikrarlılıkla telkinleri dinlemeye devam edin. Belli bir süre sonra yine etki görmezseniz neden görmediğinize dair burada seçenekleri ve etmenleri masaya yatırırız. Sevgiler. |
Cevap: Telkinler neden işe yaramıyor? Telkinlerin yanında kendinizde çaba gösterirseniz daha çabuk etki eder. Mesela olumlama yapabilirsiniz ve gayret gösterebilirsiniz. |
Cevap: Telkinler neden işe yaramıyor? Merhaba. Etki süresi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Mesele ben 15 gun olmadan etki aldım aynı zamanda dinlemeye başladığımız arkadaşlarımdan bazıları 1 ay i geçmişti etki almaları.etki görmüyorum diye kendinize ket vurmayın. Biraz da akışına bırakın "etki olacak mı" diye beklenti içine girmeyin, etkileri er yada geç göreceksiniz zaten. Sağlıcakla |
Cevap: Telkinler neden işe yaramıyor? slm bendede baya uzun zaman sonra etki gösterdi 3 ay kadar aralıksız dinledim sonunda etki gördüm ama inanınki bu beklemeye değer diyeceksiniz etki gördüğünüzde sabırla dinleyin size tavsiyem... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 AM. |