Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   ilaçlara reiki? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/227054-ilaclara-reiki.html)

nurnur 04-02-2009 01:24 PM

ilaçlara reiki?

merhabalar..
ben henüz reiki 1'im... kullandığım ilaçlara ve yakın çevremin kullandığı ilaçlara reiki verebilir miyim?
ben cilt problemim için ilaçlar kullanıyorum.. eğer verebiliyorsam kendim ve çevrem için nasıl niyet ( olumlama?) etmeliyim ve nasıl reiki verebilirim?

teşekkürler..
sevgiler

sanemce 04-02-2009 01:41 PM

merhaba nurnur

kullandığın ilaçlara tabi ki reiki verebilirsin..

bende reiki 1 im ve bizler uzaktan reiki gönderemiyoruz sadece. ama dokunabildiğimiz her şeye reiki verebiliyoruz..

ilaçlara reiki verirken olumlama olarak da:

"benim, evrenin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde reikiye kanal olup, ilaçlarımın şifasını arttırmasına niyet ediyorum " diyebilirsin ve o esnada ilaç kutularını elinde tutabilirsin..

y789 ya da buna benzer bir niyette oluşturabilirsin.

herkesin kullanacağı sözcükler kendine özel olacağından, ben olsaydım nasıl niyet ederdim diye düşününce, böyle derdim onayi

sevgiler ark5

Belgin ∞ 04-02-2009 01:44 PM

Merhaba nurnur.

Evet Reiki yi aklına gelen herşeye verebilirsin. İlaçlara, ilaçları içeceğin suya. Reiki 1 öğrencisi olduğun için yakınında olan dokunabildiğin her şeye enerji yüklemesi yapabilirsin.

Asıl olumlamanı kendin belirleyebilirsin ama sana örnek olarak şunu söyleyebilirim; Öncelikle belirlediğin niyetle Reiki ni aç, kendimden örnek veriyorum sen kendi kelimelerinle kendi niyetini oluştur bunu baz alma lütfen;

' Kalbimi sevgiyle Reiki ye açıyorum, kendimin (veya kimin için yükleme yapacaksan onun adını kullan) ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde bu ilaca şifa enerjisi yükleyip, en yüksek şifayı bulmaya niyet ediyorum' gibi, kelimeleri istediğin gibi değiştirebileceğin bir niyet yapabilirsin. Ayrıca içeceğin suya da ayrıca niyet edebilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Acil şifalar dilerim

Sevgiler.

Aynı anda yazmışız :)

nurnur 04-02-2009 02:00 PM

cevaplarınız için çok teşekkürler...
ben bu konu da yeni olduğum için şunu da sormak istiyorum; suya ve ilaçlara reiki vermenin belli bir süresi var mı yoksa iç sesimi mi dinlemeliyim? suya reiki verirken bardağa dokunarak mı vermeliyim? ilaçlara her içtiğimde mi reiki vermeliyim yoksa baştan 1 kere vermek yeterli oluyor mu?

çok çok çok gönülden teşekkürler...

Belgin ∞ 04-02-2009 02:04 PM

Evet nurnur' cum dokunarak vermen gerekiyor. Avuçlarının arasına alıp o şekilde verebilirsin.

Kaç dakika vereceğine kendin karar verebilirsin. İstersen önceden Sanemce' nin dediği gibi bir ilaç kutusuna yükleme yapabilirsin, istersen tek tek verebilirsin. Hangisi sana daha rahat geliyorsa.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 AM.