19-05-2009, 02:36 PM
|
#3 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çakralarımızı güçlendiriyoruz.. Alıntı: echo Nickli Üyeden Alıntı
Çakralarımızı güçlendirmemiz ve kendimizi dengelememiz için ... ....Bir sandalyeye dik bir şekilde veya isterseniz bağdaş kurarak yere oturun. Her nefesiniz belkemiğinize çarparak onun rahatladığını hissedene kadar yavaş yavaş nefes alın.. ....Belkemiğinizin bir çiçek sapı olduğunu hayal edin....İlk önce toprakla bağlantınızın yeryüzüne ulaşmasını sağlayın. Bir binanın en üst katında olmanız hiç farketmez, bu bağlantı her halikarda toprağa ulaşacaktır. Bu sizi toprağa götürecek ve köklerinizin yeryüzünde yayılmaya başladığını hissetmenizi sağlayacaktır.... ....Kökleriniz toprağa yayıldığında, her çakranın çiçek sapının üzerinde açan çiçekler olduğunu hissedin. Bir kereliğine, her çiçeğin sağlam olup olmadığını kontrol edin. Farklı yönlerde olanlar varsa onları da yavaşça aynı yöne çevirin. ....Kök çakranıza doğru derin derin nefes alın. Burada parlak, güzel, kırmızı bir çiçeğin açtığını hayal edin. Tamamen açıldığında içeri girip onu temizleyin. Eski anılar, eski hatıralar veya eski duygular açığa çıkacaktır. Bunlar çakranızı tıkayan şeylerdir. Hepsini tek tek icabına bakması için evrene gönderin veya toprak bağlantınızdan yeryüzüne akıtın. ....Çakranız tamamen temizlendiğinde, içine ışık doldurup yavaşça döndürün. Diğer çakralara da giderek, teker teker hepsini gevşetip, açıp temizleyin ve sonra da içlerini ışıkla doldurup döndürün. Kırmızı çakradan sonra, karınaltındaki portakal renklinin, göbeğinizdeki sarının, kalp merkezinizdeki yeşilin, boğazınızdaki mavinin, üçüncü gözünüzdeki çivit renklinin ve en son da kafanızın üstündeki menekşe renklinin geldiğini unutmayın. ....Bu işlemi bitirdiğinizde, gökkuşağının tüm güzel renklerini yaydığınızı hayal edin. Bu renkler döndükçe, siz beyaz bir ışık halini alacaksınız. Siz artık parıldayan mükemmel bir beyaz ışıksınız. ....Bu harika beyaz ışığın içinde nefes alın ve bu durumdayken yüksek kişiliğinizle bağlantıda olduğunuzu hissedin. arkadaşlar ben bu alıştırmayı , sesimi kaydedip alıştırma sırasındayken dinleyerek yapıyorum..sizler de öyle yapabilirsiniz...ben faydasını gördüm, özellikle negatif duygulardan kurtulmak açısından faydalı..sizlerinde yararlanmanızı istedim...sevgilerle hoş kalın:)) | verdğiniz bilgiler için teşekkürler.ben test yaptım.tepe çakrasını açmak için ne yapmam gerekiyor.pek bilmiyorum bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim |
| |