Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   ÜCRETSİZ REİKİ EĞİTİMİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/462908-ucretsiz-reiki-egitimi.html)

neslihanhk 10-02-2012 12:37 PM

Cevap: ÜCRETSİZ REİKİ EĞİTİMİ

MERHABA ANKARADA ÜCRETSİZDEN ZİYADE 100 TL ALTINDA USUİ REİKİ 1 UYUMLAMASI YAPACAK KİMSE VARMI MADDEN ÇOK YETERSİZİM ŞU ARALAR AMA ALMAYIDA ÇOK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

tuğba_ 11-06-2015 10:15 PM

reiki'nin parayla verilmesi şaşırtıcı. evrende var olan bir enerji. eksilmiyor da. domates yetiştirmek gibi parayla yetiştirmiyorsun. bedava . bunu da parayla satıyorlar ya . eskiler buna el verme diyorlar, el verince de karşılığında para istemiyorlardı. hy789

sweeet 12-06-2015 03:40 PM

Malesef insanlar bedelini ödemediği şeyleri daha az önemsiyor. Hatta ödediğini de önemsemiyor. Disiplinli çalışmıyor. Yoksa uyumlama ücretsiz verilebilir. Hatta kendi kendine uyumlanmış üstadlar da var. Bir de o insanlar da bu işi meslek haline getirmiş olabilirler. Bazen ciddi zaman alıyor şifa seansları. O yüzden bu işi hakkıyla yapan insanlara helali hoş olsun.

tuğba_ 12-06-2015 06:22 PM

[QUOTE=sweeet;854565]Malesef insanlar bedelini ödemediği şeyleri daha az önemsiyor. Hatta ödediğini de önemsemiyor. Disiplinli çalışmıyor. Yoksa uyumlama ücretsiz verilebilir. Hatta kendi kendine uyumlanmış üstadlar da var. Bir de o insanlar da bu işi meslek haline getirmiş olabilirler. Bazen ciddi zaman alıyor şifa seansları. O yüzden bu işi hakkıyla yapan insanlara helali hoş olsun.[/Q
şifa seanslarından ücret alınabilir. ama reikiye uyumlamada alınmaması gerek diye düşünüyorum.önceden el verme adı altında alınmıyordu. bir de o kadar fazla enerji çeşitleri çıkmış ki , her biri için ayrı ücret.. mesela ; gümüş mor alev enerjisi.
aslında en güzeli bu enerjileri kendin bulman. hakkedene de parasız uyumlaman. herkese ücretsiz vermeye kalksan , vakit yetmez herhalde. çünkü ; insanlar bu konulara çok meyilli.
ben reiki aldım ama ben mi başaramadım , bilmiyorum . reiki verirken sanki kendi bioenerjimi kullanıyormuşum gibi geliyor. ellerimi vücudumun üstünde tutunca karıncalanıyor ama vücuduma değdirince bir şey hissetmiyorum.
reiki aldığım kişiye bunu sorduğumda siz daha yeni başladınız, biz bu işi uzun süredir yapıyoruz diyor. bunun yenisi nasıl oluyor ki, enerjiye kanal olduğunda gelmesi gerekmez mi ?
sevgilerle, actionsmile

sweeet 13-06-2015 12:43 AM

Tuğba hissetmek şart değil bazen yoğun hissedebilirsin bazen de hiç bir şey. Önemli olan senin mümkün olduğunca pratik yapman. Bir de senin enerjin çekiliyorsa olaya tarafsız şifa çalışmıyor olabilirsin. İşe yaradı mı yarayacak mı diye düşünme şifanı ver. Bu beyin dalgaları ile alakali hatta bununla ilgili bilimsel çalışmalar var. En son okuduğum psişik cerrahi diye bir kitap var. Onu tavsiye ederim. Bir de çakralarını her gingün dengele ve arada topraklanma çalışması yapmayı da ihmal etme derim. Ben de reiki 2 seviyesindeyim başka sistemlerle de çalışıyorum.

tuğba_ 13-06-2015 11:57 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 854577)
Tuğba hissetmek şart değil bazen yoğun hissedebilirsin bazen de hiç bir şey. Önemli olan senin mümkün olduğunca pratik yapman. Bir de senin enerjin çekiliyorsa olaya tarafsız şifa çalışmıyor olabilirsin. İşe yaradı mı yarayacak mı diye düşünme şifanı ver. Bu beyin dalgaları ile alakali hatta bununla ilgili bilimsel çalışmalar var. En son okuduğum psişik cerrahi diye bir kitap var. Onu tavsiye ederim. Bir de çakralarını her gingün dengele ve arada topraklanma çalışması yapmayı da ihmal etme derim. Ben de reiki 2 seviyesindeyim başka sistemlerle de çalışıyorum.

teşekkür ederim sweet.deneyeceğim inşallah.

yenilikçi 30-08-2015 11:39 PM

merhaba 2-3 ay önce reiki 1 uyumlaması aldım sürekli kitap okuyorum ama çok eksiğim var eft ile yeni tanıştım kavramaya çalışıyorum

sweeet 31-08-2015 09:35 AM

Her gün düzenli şifa çalışıyor musun yenilikçi? Kesinlikle eft de güzel bir yöntem. Step cümlelerini bir kağıda yazıp onlara da şifa verebilirsin okurken.

ezelela 31-08-2015 10:53 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855704)
Her gün düzenli şifa çalışıyor musun yenilikçi? Kesinlikle eft de güzel bir yöntem. Step cümlelerini bir kağıda yazıp onlara da şifa verebilirsin okurken.

Arkadaşlar ben çok önemli bir sınava giricem 3 eylülde. Uzun zamandır reiki uyumlaması almak istedim bir turlu alamadım. Benim için enerji gonderebilir misiniz bu sınav benim için çok önemli ve şansız biriyim

sweeet 31-08-2015 12:29 PM

Ezelela öncelikle şanssız biriyim düşünceni değiştirmelisin. Bilgilerini bana mesajla bildirirsen yardım etmeye çalışırım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 AM.