![]() |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun emeğine sağlık çok güzeller... hayaller sınır tanımıyor... |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun Teşekkür ederim Lier.Gerçekten harika resimler.Dikkatli bakıldığında gerçek bir ilizyon harikası.Resmin bütünü değil ayrıntıları çok fazla şey gösteriyor. |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun teşkkrler redflowers... emeğine sağlık ... alk78 benimde takip ettiğim bi tür bu ve çok hoşuma gidiyor her resim ayrı ayrı keşif duygusu yaşattıryor insana.. smiliyface |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun ressamın muhteşem bir hayal gücü var. çok taktir ettim. |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun Hayran kaldım, tek kelimeyle muhteşem. Teşekkürler. |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun bu resimlerle evimin duvarlarını süslediğimi düşündüm de, çok hoş olurdu thumbsanim uzun süre baktığında, direk transa girer insan.. detaylarda kaybolur y789 |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun Canım benim emeğine sağlık çok güzellerdi.Tamda bizim siteye uygun düşünen insanlara düşündüren resimler. kiss3 |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun http://www.hizliresim.com/2008/8/22/465.jpg Özellikle bu resme bayıldım.O salıncakta olmak isterdim,rüya gibi gerçekten... Paylaşım için teşekkürler redflowers... super |
Ynt: Görsel Şölene Buyrun bayıldım ayıltmayın lütfen :d |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 PM. |