![]() |
Cevap: rüya görmek istemiyorum bende aynı durumdayım uyumaya korkuyorum |
Cevap: rüya görmek istemiyorum Ay ne güzel işte. En güzel kısmı ruyalar bence :) |
Cevap: rüya görmek istemiyorum o çalışmayı lütfen sonuçlanınca açıklA |
Cevap: rüya görmek istemiyorum hemen hemen hergün rüya görüyorum.Ancak rüya görmediğim zamanlar, dinlenmiş olarak uyanıyorum.bugün ilk defa telkinleri dinlemeye başladım.umarım faydalı olur.rt67 |
Cevap: rüya görmek istemiyorum guitarEwet faydasını gördüm...smil56happy6 |
Cevap: rüya görmek istemiyorum Herkese merhaba, google da aratarak buldum burayı oncelıkle. nerdeyse cocuklugumdan beri süreklı ruya görüyorum ve bu ruyalar benı cok rahatsız ediyor, daha once birkac psikolog a gittim fakat bana net bir çözüm sunamadılar. hergece rüya gormek hiç güzel birşey degil emin olun. uykuyu alamıyorum bunun dısında hafızamın zayıfladıgını hissediyorum, unutmalar oluyor kı buda yan etkılerınden biriymıs. dikkat bozuklugumda son derece mevcut. bunun ıcın ne yapmam gerektiğine dair bilgi verırsenız cok sevinirim. |
Cevap: rüya görmek istemiyorum Bilimsel bir yazıda okumuştum, der ki:çok sık görülen ve daha önemlisi sabah hatırlanan rüyalar, kalitesiz uykunun belirtisiymiş, çünkü rüya derin uyku evresinde değil yarı uyanık evrede yani derin uykudan bir önceki evrede gerçeleşir, buda tam uykunun gerçkelşmemesi demeki.... |
Cevap: rüya görmek istemiyorum çok derin uyumuyosunuz ... ayrıca aklınızda sürekli uff gene rüya görücem yeterince dinlenemicem gibi bi düşünce varsa elbette rüya görürsünüz dayım psikologtur o bana en güzel yöntemin oluruna bırakmak olduğuna söyler onu önemser onla kavga ederseniz sonuçta savaşı kazanırsınız ama bişeylerde kaybedersiniz bu yüzden boşverin bu akşam huzurlu bir uyku beni bekliyor deyip uyuyun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM. |