18-11-2009, 02:17 PM
|
#194 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 102
22 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Senelerdir ne zaman üzüntü yaşasam, depresyon belirtileri gösterse, rüyamda büyük siyah örümcekler üzerime doğru gelir ve ben yataktan fırlayıp ışığı açar, yatağın altında, perdede, odanın her yerinde onları ararım, tabii bulamayınca tekrar yatarım, bu bir gecede birkaç defa da olabiliyor ve ben sabah bitkin bir şekilde güne başlıyordum... Değişik bilinçaltı temizlik uygulamalarıyla uğraştığımdan beri onları görmüyordum taaaa ki ego ve suçluluk telkinlerini dinleyinceye kadar..5 gün önce başladım dinlemeye...dün gece uykumda bir örümceğin hızla üzerime geldiğini gördüm ve uyanıp yataktan hemen fırladım, örümcek yastığımın üzerine düştü ve ÖLDÜyavaşça küçülüp yok oldu, emin olmak için yastığın altına baktım ama yoktu Bir de ben son zamanlarda evlilik olayına takmış durumdayım, eşimi bulmaya kararlıyım...bunun için gereken bütün çalışmaları yapıyorum, hatta kendime ucuz bir alyans aldım müsait zamanlarda onu takıyorum...ama bu hedefimden kimseye bahsetmiyordum...uzun süredir görüşmediğim liseden bir arkadaşım aradı beni rüyasında görmüş, parmağımda benim aldığım alyansın aynısı "bak ben nişanlandım" diyormuşum, hatta evime götürmüşüm eşimle tanıştırmışım, banyodaki sabunluğa kadar kendisine göstermişim, evimin her noktasını ve eşimi çok iyi hatırlıyor..O'nun gözlerime büyük bir sevgiyle baktığını görmüş (listemde 1.sırada gözlerime her zaman sevgiyle baksın diye yazmıştım)...acaba bu ne anlama geliyor? size de böyle bir şey oldu mu?... |
| |