![]() |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Burayı okumadan önce bakın günlüğüme ne yazmışım girlhaha girlhaha Alıntı:
|
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Birde kabus olarak sürekli elinde bıçak olan bir hırsızdan kaçtığımı görüyorum,her defa değişik şekillerde görüyorum fakat konu aynı...Telkinlere başlayalı 2 hafta oldu.bu telkinlerin işe yaramaya başladığınımı gösteriyor_? İlk zamanlar kabuslardan korku ile uyanıyordum.bu gece ise yine kabus gördüm fakat hiç eskisi gibi korkmadım. cilgin897 .BU iyiyemi işaret acabaaa sevincli sevincli |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? benn o kâbusların rüya olduğunun farkında olup üstlerine gidersenn yani korkularınla yüzleşirsen bilinaltının büyük bir oyununu çözmüş olursun diye duymuşdum. . |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? bende telkinleri dinlemeye başladıktan sonra kabuslar görmeye başladım o kadar çok kabus görüyordumki artık uyumak bile istemiyordum.durum böyle olunca telkinlere ara verdim ve açıkçası dinlemeyede cesaret edemiyorum.sizce devam etmelimiyim ? |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Herkese merhaba , Çok sıkıntılı bir süreç yaşdım bir çöküntü genelde gerilim tipi baş ağrısı vb.durumlar yaşadım .Hatta ruh sağlığımdan şüphe etmeye başlamıştım.Ama bir türlüde piskoloğoa falan gitmeyi kendime yediremiyordum .Belkide kendimi etiketlemek istemedim. Bu siteyle tanışınca ve ve telkinleri yaklaşık 2 aydır dinleyince sanki hakikaten hayatımda birşeyler değişmeye başladı. Bunun kalıcı olmasına dua ediyorum.Atakan bey sizlere çok teşekkür ediyorum.emeğinize yüreğinize sağlık. Asıl sorum şu olcak ben önceden rüya görmezdim. telkinlerden 10 /15 gün sonra rüya görmeye başladım.Gerçi kabus falan değil ama sürekli anlam veremediğim fakat, daha çok bir gün evvel yaşadığımla ilşkilendirebileceğim bazen de hiç alakası olmayan rüyalar görüyorum.Hatta rüyalar günlüğüde tuttum .15/20 tane kaydettiğim rüyam var fakat ..eee bunları ne yapacağım nasıl yorumlayacağım ,nasıl değerlendireceğim yol gösterirseniz sevinirim.. |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? arkadaşlar rüyalalarımı hatırlamama yardımı olacak telkinlere nasıl ulaşabilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz...Şimdiden çok teşekkürler..sevgiyle kalın |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? arkadaşlar ben rüyalarımı hatırlamak istiyorum.ve ısrarla bunu sağlayabilecek telkinlere ulaşmak istiyorum.Nasıl indirebilirim?Lütfen yardımcı olun .Günde en az 20 defa foruma bakıyorum cevap yazan olmuş mu diye.Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar.Lütfen!! |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? 4 gündür ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinliyorum.2.gün rüyamda hiç tanımadığım ama çok kibar bir kadının kayınvalidem olduğunu gördüm.3.gün rüyamda kayınvalidemin hiç de güevenmediğim bir tanıdığımla çok samimi olduklarını gördüm.hayal kırıklığı yaşadım ve eşime ''benim herşeyimi biliyorsun, annen neden birşeyler bulmaya çalışıyor'' diyordum.rüyada çok üzgündüm kayınvalidemin tavrından dolayı.Bu rüya beni çok etkiledi.uyandıktan sonra ağladım.Bu gece bakalım ne görücem??? |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? iki gündür sürekli kabuSlar görüyordum nedenini melekleri çağırma ya bağlamıştım .. Ben yanlış melekleri çağırıyorum diye düşünmeye başlamıştım ki bunu gördüm TEŞEKKÜRLER BİLGİLER İÇİNkhkh56 |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? dün suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım ve başladığım gece garip bi rüya gördüm bile f678hbi adam kapıma dayanmış hesaplaşmaya geldim deyip yumrukluyordu kapıyı ve uykudan uynadırdı bu rüya.şaşkınbakalım daha neler çıkacaky789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 PM. |