05-12-2007, 10:43 AM
|
#64 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kabus Görüyor musunuz? selam,,bugün çok anlamlı ve hatırladığım bir rüya gördüm. yorumunu yapamıyorum .ama belliki -bence- derin anlamı var.annemin dayısı 1 sene önce vefat etmişti bu dayının çocuğu hiç olmadı sakin yapıda bir dayıydı kendi halinde... ve ben 12 sene önce -nişanlıyke,ve acaba nasıl bir insanla evleniyorıum sorularını yaşarken.(görücü usulü evlendik.)-rüyamda bir dede belirdi ve evleneceğim insanın o dayı karakterinde bir insan olduğunu söyledi ve kayboldu... uyandım ve hoppolaaa dedim.. ve eşimle gerçekten benzer karakter özellikleri var...
her neyse bu gece gördüğüm rüyama döneyim..dayı bana bardakta bişey veriyo ama arkasında bulunan yenge ona kızıyor bağırıyor hiddetle karşı çıkıyor --güya benim lehime gibiymiş- ve ben o bardağı alıyorum sonra yengeye dönüp öyle bi acıtasyon yapıyorum kii... "dayı bana böyle bişey veriyo büyük bir lutuf gibi ben onu nasıl geri çevireyim onun böyle düşünmesi ne güzel ,,onun elini ayağını öpmez miyim yenge..gibi laflar söyleyerek yengemde karşı olduğu için mahçup oluyor ortam düzeliyor.. falan filan işte...şimdi bu nedir ben bu işin içinden çıkamadım dostlar,,eşimle de bağlantısı olan bi rüya bence.. anlayan varsa yorabilir mi rica etsem dusun
telkinler sayesinde anlamlı bir rüya gördüğümü düşünüyorum....devammmmmm
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! |
| |