| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kabus Görüyor musunuz?Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Kabus Görüyor musunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim kabuslar artık bitti..... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #121 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Benim kabuslar artık bitti.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #122 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilginçtir benim her yeni telkine başladığımda o telkinle ilgili mutlaka bir kabus görüyorum 1 -2 gün sürüyor sonrası bitiyor |
![]() | ![]() |
![]() | #123 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
25 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet Serkan ben de her yeni telkine başladığımda kabus görüyodum.Bi ara kabussuz gecem yoktu ama etkilemiyodu gördüğüm kabuslar beni.Bayadır yeni bi telkine başlamadığım için bugünlerde huzurlu uyuyorum super |
![]() | ![]() |
![]() | #124 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Herkese Selam; Ben dün ilk defa dinledim. Önerilerilenler dışında herhangi birşey dinlemedim. Fakat Dün gece iki tane çok korkunç rüya gördüm. Biri kız kardeşimle ilgili idi. Kendisini parçalarcasına ağlıyordu ve erkek arkadaşından intikam almak için herkesle beraber oluyordu. İkincisi ise dev boyutlarda hamam böcekleri idi. Onlarla mücade etmeye çalışıyordum. Aslında rüyalar çok korkutu fakat etkileri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Yani çok etkilenmiş olarak uyanmadım. Rüyalarım dinledikçe daha mı kötüye gidecek? Yoksa bir noktadan sonra düzelme olacak mı? |
![]() | ![]() |
![]() | #125 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ebru hoşgeldin daha önce başka yerlere de yazdım ama tabiki bilimsel bir düşünce değil benim sadece bir varsayım ... .şimdi bence beynimiz bizim en büyük düşmanımız daha doğrusu bilinç altımız ve biz bu bilinç altının yıllardır süren saltanatına son verip artık benim dediğimi yapacaksınz diyoruz kolaymı bı emri vermek ve onun bizi dinlemesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #126 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilginc ![]() ben telkinleri dinlemeye basladigim günden beri kendimi cok dinc ve dinamik hissediyorum fakat baslarda da yazdigim gibi duygu yogunlugum artti, kendime güvenim ve kendime olan prensiplerimden biri olan duygu yogunlugumu kontrol atlinda tutma hissiyatim tamami ile bozuldu demekki bilinc altim benim bu telkinleri duymami istemdidigi icinmi benimle bu duygu yönümde ugras veriyor acaba??? rüyalarima gelince gece uykularim cok iyi fakat bir rüya haric diger rüyalarimi bir görmüyorum görüyorsamda hatirlamiyorum yoksa baska bir sorunum yok... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #127 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() telkinlere başladığımdan beri sadece bir kere kabus gördüm. Tabi hatırladığım kadarıyla :) Uzun süredir sabah uyandığımda rüyalarımı hatırlamıyorum ve çok derin uyuyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #128 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende kabus görüyorum.geceleri acayip tırsıyorum :=) ama bir yandanda seviniyorum,telkinlerden etki alıyorum ki kabus görüyorum diye düşünüyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #129 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
35 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Daha bu telkınlerle tanısalı bırgun oldu bırgun dınledım ama cokca dınledım ve o gunun gecesınde korkunc bır ruya gördum..sehırde yolun ortasından gıtmeye calısırken pıs ve ırenc köpekler benı yakalamay calısıyor ve pencelerını benım cebıme sokrak bnı engellemye calısıyolardı...bıraz ılgınc komık ama gercek..yanı bıse elde etmek ıstıyoruz kolay olmaz basıt olmaz...e bıraz da surtecegız...herkese tşk ler...faydalandık...
__________________ '' Her zaman bir yol daha vardır..'' |
![]() | ![]() |
![]() | #130 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() telkinleri dinlemeye başladıktan sonra rüyamda SEVGİLİMİN BENİ SÜREKLİ BAŞKA İNSANLARLA ALDATTIĞINI ve kıskançlıktan delirdiğimi ,çirkin olduğumu görmeye başladım...bu yüzden hiç mutlu uyanmıyorum ve okadar etkileniyorum ki sevgilimede yansıtıyorum bunu ister istemez.Artık rüyada görmek istemiyorum açıkçası ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Kabus Görüyor musunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim kabuslar artık bitti.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi