| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Kabus Görüyor musunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: neslihannn Nickli Üyeden Alıntı telkinleri dinlemeye başladıktan sonra rüyamda SEVGİLİMİN BENİ SÜREKLİ BAŞKA İNSANLARLA ALDATTIĞINI ve kıskançlıktan delirdiğimi ,çirkin olduğumu görmeye başladım...bu yüzden hiç mutlu uyanmıyorum ve okadar etkileniyorum ki sevgilimede yansıtıyorum bunu ister istemez.Artık rüyada görmek istemiyorum açıkçası ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #131 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
35 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ '' Her zaman bir yol daha vardır..'' | |
![]() | ![]() |
![]() | #132 (permalink) |
Guest
| ![]() Sınav heyecanına başladım... rüyamda sınavı bitiredeğimi gördüm.. Ama bu telkinlerin işe yaradığına işaret biliyorum... Dün gece sıkıcı rüyalar görmedim... Gayet güzel ve netti ![]() |
![]() |
![]() | #133 (permalink) |
Guest
| ![]() ben de sınav heyecanına başladım başağrısı oldu birazda asabiyet.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #134 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() rüyalarımızı, kabuslarımızı kabullenelim ve sevelim... o zaman bize verdiği ödülleri alabiliriz... kabuslarımız bilinçaltımızın temizlenmesidir... bazıları bize mesaj verir ama bu kötü bir şey olacağı anlamına gelmez... bu kabusların en kötüsü, çözümleemiz gereken şeyler olduğunu anlatır... eğer rüyalarımızı kontrol etmeyi öğrenebilirsek (ki bu çok kolay) rüyda çözümlediğimiz olayı gerçek hayatta çözümlenmiş olarak görebiliriz... ![]() örneğin, rüyanızda sizi kovalayan köpeğe durup sorununu sorabiliriz... ![]() biraz çalışınca bu mümkün... bunu sorduğumuz zaman gerçek hayattaki sorunumuzun ne olduğunu ondan öğrenebiliriz... sürekli gördüğünüz bir kabus varsa uyumadan önce gözünüzün önüne getirin ve olayı çözümleyecek bir yöntem bulun (köpeğe kim olduğunu yada ne istediğini kibarca sormak gibi) bunu yaptığınız zaman çözüme ulaşacaksınız... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #135 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Aslında TelkinLe Çok Alakası Yokta Ben Dün Gece Çok Feci Bir Kabus Gördüm.. Bir Adamı ELimLe Bıçakla Çakra BöLgelerinden Deşmeye Başladım Ve Ellerim Kan İçindeydi.. ![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #136 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() sevgili tr-ance, acaba diyorum şu çakra açıcıyı fazla dinlemeyin falan diyosun ya. o tür tereddütlerin yüzünden mi gördün ki hem çakra öyle bıçakla deşilerek mi açılıır canım??? 44 ![]() açılmayan çakralar bıçakla açılır ![]() ![]()
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var | |
![]() | ![]() |
![]() | #137 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
haha.. ![]() ![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | ||
![]() | ![]() |
![]() | #138 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Selam , Arkadaşlar ben telkinleri dinlemeye başlayalı yaklaşık 2 ay oldu ama ben hiç kabus görmüyorum. Acaba bende bir gariplikmi var? Şüphe etmeye başladım. Sevgi seli ve sevgı ışıklarıyla kalın........ |
![]() | ![]() |
![]() | #139 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 5
27 Mesajinıza toplam 153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bende gördüm kabus bu gece deprem oluyodu odada kalmışım bütün duvarlar çatlıyo yavaş yavaş sonra birden görüntü dondu üzerime yıkılıcak derken sonrasını pek hatırlamıyorum o an korkutucuydu.şimdi gülüyorum 1 ayı geçti bnmde ilk defa kabus gördüm yada ilk defa hatırlıyorum:) saygılar |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Kabus Görüyor musunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: neslihannn Nickli Üyeden Alıntı telkinleri dinlemeye başladıktan sonra rüyamda SEVGİLİMİN BENİ SÜREKLİ BAŞKA İNSANLARLA ALDATTIĞINI ve kıskançlıktan delirdiğimi ,çirkin olduğumu görmeye başladım...bu yüzden hiç mutlu uyanmıyorum ve okadar etkileniyorum ki sevgilimede yansıtıyorum bunu ister istemez.Artık rüyada görmek istemiyorum açıkçası ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi