![]() |
Hatırlamıyorum uygun yeremi açtım bilmiyorum ama rüya görmüyorum yazasım geliyor ama yazarsam yanlış olur çünkü herkes rüya görür ama bazıları gördüğünü hatırlamaz işte bende hatırlamıyanlarındanım nedeni hakkında bilgisi olan ? |
Ynt: Hatırlamıyorum canım rüyalarınızı kaydedin konusunda bundan bahsetmiştik biraz... evet dediğin gibi mutlaka rüya görüyoruz ama çoğumuz hatırlamakta zorlanır.. çok hatırlayanlar bile bir çok rüyasının farkında değildir... ta ki bir konu bir durum bu rüyayı gördüğünü hatırlatana kadar.. çoğu zaman da bu duruma dejavu der geçeriz... rüyalarımız hislerimiz gibidir.. çiçek gibidir... onlara gereken önemi verdikçe bütümüz haline gelirler... tek bir harf bile olsa hatırladığın mutlaka yaz.. bir rüya defterin olsun.. yazdıkça mutlaka devamı gelecektir... yazdıkça kendisine gereken önemi verdiğini anlayıp bilinç düzeyinde daha çok farkına varacaksın.. rüyalarını hatırlayıp yazdıkça arkasından yaşadığın önemli olaylarıda aynı defter not al.. çünki her kişinin rüyası kendine özel mesajlar içerir.. senin bir kırmızı çorap görmen ile benimki aynı anlama gelmez.. mutlaka bilinç altı kodlarımız farklılıklar gösterir.. defterine yazdıkların çoğaldıkça kendi rüyalarının dilini çözmüş olacaksın.. uykulusmile sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Hatırlamıyorum Kişinin rüyalarını hatırlmamasının nedenlerinden en önemlisi İç dünyaya yabancılaşmak-kortekse aşırı önem vermek dünyasal işlere fazla dalmak diyebiliriz.. çözüm iç dünyana daha fazla dön(meditasyon-dua v.b) hatırlamak için niyetlenmekte hatırlamayı kolaylaştırır ve sabah kalkar kalkmaz ben ne gördüm diye kendine sormak Shaminicin dediği gibi rüyaları not almakta işe yarar |
Ynt: Hatırlamıyorum açıklamalar için teşekkür ederim |
Ynt: Hatırlamıyorum bende uzun zamndır ruya gormuyordum telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ruyalar gormeye başladım. kabusa benziyor çoğu ama hatırlıyorum. |
Ynt: Hatırlamıyorum Acaba geçmişte hiç kendimi suçladığım birşey olmadı mı, hesaplaştığım birşey yok mu, yoksa suçluluk duygum zayıf mı diye düşünmeye başladım. Ne kabus ne rüya hiçbir şey görmüyorum. dusun |
Ynt: Hatırlamıyorum Bende bu güne kadar 1 kaç rüya haricini hatırlayamıyordum ama sanırım telkinlerden sonra ! (hala süpheler var dusun).Artık hatırlayabiliyorum.Kesik kesik de olsa ,araya reklamlar da girse hatırlamaya basladım.Gecenlerde hastalığının tedavisi olmayan bir arkadaşımı simsiyah elbiseler içinde fakat gülümseyerek beni karşıladığını gördüm.Sanırım unutamayacağım rüyalar arasında ilk sıralarda. |
Ynt: Hatırlamıyorum bende hatırlamıyorum çok fazla rüya görüyorum ve karmakarışık rüyalar ama tamamen hafızamdan siliniyor sanki hatırlayamıyorum.. |
Ynt: Hatırlamıyorum acaba cogu rüyalarimi hatirlamiyorum diye bir tereddüte girmem gerekmi???? yaniii cok sIk görmesemde arada bir rüyalar görürüm cogu bu rüylari 3 bölebiliriz, görüyorsam rüya kalktigim gün mutlak gerceklesir... görüyorsam rüya ilginctir ve ben cokk müdale eder zorlanir ama basaririm... görüyorsam rüya kabus gibidir ve kendime rüyadan pay bicerim... maalesef geri kalan görüpte hatirlamadigim rüyalari diyorum herhalde o kadar önemli degilki kalktigimda hatirlamiyorum bile cünkü üzerimde bi etkide yok?????????? smiliyface |
Cevap: Hatırlamıyorum Sorun çözüldü :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 PM. |