15-04-2008, 01:49 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
44 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum Bende yeniyim Musti.Düzenli olarak ilk dün gece dinlemeye başladım.Ben inanıyorum ki sen bu telkinleri dinledikçe değişeceksin.Artık arkadaşlarının zengin olması sana kendini bu kadar da ezik hissettirmeyecek.Hatta belki de öyle bir an gelecek ki onlar durumları ne kadar iyi olursa olsun senin karakterine, kendinden eminliğine, güçlülüğüne imrenecekler.Bende senin gibi hayattaki bazı durumlarda aynı ruh haline bürünüyorum.Eziklik, kendine hiç güvenmeme, sanki etrafımdaki insanlar benden daha güçlüler onlara karşı çıkarsam kendini daha kötü hissedecek taraf ben olacakmışım gibi.Ama kararlıyım telkinleri sürekli dinleyeceğim.Şu sunumlar için topluluk önünde konuşmayı halledersem ego+suçlulukdan başlayıp devam edeceğim.Bilmiyorum faydası olur mu ama bu durum için ileriki günlerde başkalarının düşüncelerini umursamama telkinini de listeye ekleyebilirsin.Faydası olabilir |
| |