Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle merhabalar fikirlerinizi yazarken saygı kurallarınızı aşmamanızı rica ederim ayrıca benim araştırmam değildir bir yapılan araştırmadan alınmış yazıyı iyice okuyunuz yorumdan önce sizde bu konuyla ilgili yazıları okuyunuz tavsiyesinde bulunayım en azından yorum yazarken daha uyumlu bir yaklaşımda yorum yazarsınız
SEVGİYLE KALDIK SAYGININ OLDUĞU DEMDE |
1)Benim yazıdığımı kişisel algılamayın dostum...fevri olabilir çıkışım ama bu ne kadar gerçekse tespitlerimde bi o kadar gerçek malesef...Birde ben hepimiz kardesiz sevelim kucaklayalım hoplayalım zıplayalım tarzını sevmıyorum kişisel gelişimin abattırgı noktalrda bırı olarak gormusumdur hep bu tavrı.O yuzden eleştirilecekse eleştrilir (kufur -asaglama-hakaret yoksa eleştirinin dozajı tartışılacak bi konu değil dir)
2)Psikoloji bilimdir ve yaklaşımları bilimsel olmalıdır .hos goru falan fılanda bı yere kadar. Bu düşünülüş amacı ile güzel olan siteyi bir sürü ıvır zıvırla dolduruldugunu gormek üzücü
.Neler görmedim bazı sayfalarda....
3)Neden acaba bilmediklerimizi öğrenmek yernine yeni şeyleri bildiğimize uydurmaya çalışırız anlamam dogrusu? Bırakında bari bu site adam gibi kalsın bizde takip edelim