| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Uyurken Rüyanızda Bir Yerden Düşer Gibi Oluyormusunuz..? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet bu bana çok sık olmasada düşüyormuşum durumu oluyor ama sanki uyku haline geçmek üzereyken gerçekleşiyor ve birden sıçrıyorum..ayrıca arkadaşlardan biri de bunu söylemiş bende kırımız bir araba ile kaza yaptığımı öldüğümü öldükten sonraki defin haline kadar kendimi yukarıdan gördüm..bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet bu bana çok sık olmasada düşüyormuşum durumu oluyor ama sanki uyku haline geçmek üzereyken gerçekleşiyor ve birden sıçrıyorum..ayrıca arkadaşlardan biri de bunu söylemiş bende kırımız bir araba ile kaza yaptığımı öldüğümü öldükten sonraki defin haline kadar kendimi yukarıdan gördüm..bu rüyayı göreli 4-5 yıl oldu..o günden beri araba seçimimde asla kırımız araba tercih etmiyorum..:) korkudan mı onu da bilmiyorum.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ lamba cini.. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() hiii ben bir aralar habire ayağağımın boşluğa düştüğünü rüyamda hissediyordum ve birden uyanıyordum iyi ki uyanıyormuşum! herhalde otomatik bir mekanizma düşerken (uyanmak yani) peki ya uyanıp uyanmayacağımızın bir güvencesi var mı ? |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende uykuya dalmak üzereyken korkunç şeyler görüyorum mesela ve kendime uyuyorum birazdan uyancam diyorum ![]() ![]() Yazık bana.. Haa önceleri düşecek gibi de oluyordum düşerken yüreğim hop ettiğinde uyanıyordum.
__________________ **KalabaLıklar içinde YaLnızım...** |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
86 Mesajinıza toplam 358 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende rüyalarımda bazan düşecek gıbı oluyorum resmen yaşıyosun tuhaf bı durum. |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba, Bu rüyadan düşme hissiyle sıçrayarak uyanma benim çok yaşamış olduğum birşeydir.Ben de çok merak ettim ve araştırdım.Öğrendiğim şey şu: Uyku esnasında ruh bedenden çıkıyor ve astral seyahat ediyor,rüyalar bu seyahatin şifreli izleridir aslında."Gümüş kordon" tabir edilen ince bir enerji hattıyla da bedene bağlı kalıyor bu esnada ruh ve bedenimiz bir dış etkeni algılarsa (çünkü beyin çalışmaya duymaya-algılamaya devam ediyor) o enerji hattı ruha sinyal veriyor ve ruh aniden bedene geri dönüyor.Bu hızlı biçimde bedene yeniden giriş birden sıçrayarak uyanmamıza ve heyacanlanmamıza neden oluyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
86 Mesajinıza toplam 358 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hımm... Çok enteresan astral yolculuğu hep merak ederdim .Bazı insanlar bunu meditasyon yaparken de başarabılıyorlar sanırım.Fazla da bilgim yok. |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet konu astral seyehatle ilgili...Trans halindeyken ufak bi çıtırtı bile çok kuvvetli bi ses gibi geliyo bize... Ben astral seyehat ile uğraşıyorum şu an..Genelde çok az oluyo :D |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Daha dün gece yaşadım ben bunu bir tepeden düşüyordum acayip bişey ![]()
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Bu ben de çok oluyor sayısını hatırlamıyorum ama çok. Bikerisinde bir adadan uçtum ve tam denize çakılmak üzereydimki uyandım.O ölme konusunu bende daha önce duymuştum şimdi bide burda okuyunca biraz tırstım:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: Dünya Üzerinde Bir Yer
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Yoo alt komşunun evine gitmez ki magmaya kadar yolu var ![]() Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim Uyurken Rüyanızda Bir Yerden Düşer Gibi Oluyormusunuz..? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet bu bana çok sık olmasada düşüyormuşum durumu oluyor ama sanki uyku haline geçmek üzereyken gerçekleşiyor ve birden sıçrıyorum..ayrıca arkadaşlardan biri de bunu söylemiş bende kırımız bir araba ile kaza yaptığımı öldüğümü öldükten sonraki defin haline kadar kendimi yukarıdan gördüm..bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi