![]() |
Ben Hiç Kabus Görmedim telkinleri iki yıldır dinliyorum, rüyalarımı kaydeder üzerinde analizler yapar üstlerinde durup düşünmeyi severim. telkin dinlemeye başladığım günden itibaren bugüne hiç kabus veya telkinin alakadar olduğu bir rüyaya rastlamadım |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim Bu normal bir durum. Telkin dinleme aşamasında kabuslar görülebileceği gibi görülmeyebileceği de normal yani. Sizin açınızdan güzel bir durum. Devam telkinlere. |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim bu normalmi değilmi veya herhangi bir soru sormadım normal bir yorum yapıp fikrini belirtebilirdin ve zaten dinlemeye devam ediyorum anlamadımki ne amaçla yazdın |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim Ben hic kabus görmedim basligindan ne anlamamizi beklerdiniz? Kendinize ait bir gunluk acsaydiniz ve bu durumu orada dile getirseydiniz kimse bir sey yazma geregi hissetmezdi, bende dahil. O yuzden sizin boyle bir cevap vermeniz sacma. |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim saçmalıklara uyum sağlamaya çalışmaktayım |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim Ne guzel, bu sürecte size basarilar. |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim ne kadarda kişisel gelişimlik sevgi dolu bir cevap teşekkür edderiiimmm :) |
Cevap: Ben Hiç Kabus Görmedim Rica ederim, etki tepki yasası :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM. |