| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
UYKU VE RÜYALARRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim UYKU VE RÜYALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de 2 günden beri defterime yazıyorum ruyalarımı.. hatta dün gece kedim beni uyandırdığında yoğun rüyalar görüyordum hemen yazdım... sabah kalktığımda unutmuştum, bugün defterimi açtığımda yazılmış olduğunu gördüm...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de 2 günden beri defterime yazıyorum ruyalarımı.. hatta dün gece kedim beni uyandırdığında yoğun rüyalar görüyordum hemen yazdım... sabah kalktığımda unutmuştum, bugün defterimi açtığımda yazılmış olduğunu gördüm... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben de yazmaya başladım rüyalarımı sağol Hayal abla ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben bugün Işıl Elçinin kitabını aldım, hemen bugün okuyarak 2 gün önce yazmaya başladığım rüyalarımda bir aşama daha kaydetmek için sabırsızlanıyorum... hepinize teşekkürler wave |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Guest
| ![]() Işık Elçi benim favori kitaplarımdan biri olan Rehber Rüyalar isimli kitabın yazarıdır.Kendisiyle tanışıp,seminerlerinden birine katılmayı çok isterim.Rehber Rüyalar kitabıyla ,oradaki olumlamalarla harika netlikte rüyalar görüyordum.Her gece yatağa girerken acaba bu gece beni neler bekliyor deyip sabırsızlanıyordum.Son zamanlarda olumlamaları ihmal ettiğim için(izmir'de ailemin yanındayım.şu an hareketli bir hayatım var,disiplinimi gevşettim biraz) aynı sıklıkta ve netlikte rüyalar görmüyorum.Bu akşamdan itibaren tekrar kitabı çalışmaya başlıyorum... Rüyalarla ilgilenen herkese de bu kitabı tavsiye ederim.. super |
![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
12 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya ben bide rüyanın içindeyken onun rüya olduğunu biliyorumm sizdede oluyomu yoksa ben üstün zekamıyım ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Benim de oluyor öyle hatta uykuda anlatıyorum bile gördüğüm rüyayı bilinçli bir şekilde nası bişi anlamadım ben de, yalnız yine bir rüya gördüm ki Allahım bu kadar olur, herşeyi çok net açıklıyor rüyalarım ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() | ![]() dün Işık Elçi'nin rehber rüyalar isimli kitabını okumaya başladım, zaten birkaç gündür buradan öğrendiklerimle beraber rüya günlüğü tutmaya başlamıştım... dün gece rüyamda gördüğüm arkadaşımı düşünürken, sayfayı çevirdim ve "rüyada tanıdıklarını görmek" bölümüne geldim... ruyada arkadaşınızı görüyorsanız, uyanık yaşamda o arkadaşınızla ilgili ne olduğuna dikkat edin diyor... ama eğer uyandığınızda kötü hissediyorsanız telepatik rüya olabilir ve arkadaşını bir arayın diyor.. hemen arkadaşımı aradım, bana "dün zehirlendiğini ve bugün işe gitmediğini" söyledi... ağla inanılır gibi değil.... |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Guest
| ![]() Esra yanlış bilmiyorsam rüya içinde rüyada olduğunu anlamaya lucid rüyalar deniyor.Site içersinde de bu konu bu başlık altında anlatılıyor. İzumi bence gayet de inanılır,neden olmasın? |
![]() |
![]() | #29 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
4 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() foruma çok yeni bir üyeyim ve kendimi bu konularda geliştirebileceğimi düşünüyorum.Bu konulardan biri de rüyalar. Rüyalar benim için çok önemlidir,normal hayatta nasıl yaşıyorsam rüyalarda da yaşadığımı biliyorum,evet gerçekten de rüyalarda yaşıyorum.23 yaşındayım bu yaşıma kadar rüyalarda beni etkileyen ve benim bilmediğim ben olan özellikleri keşfettim.açıkçası bu konuyu çok fazla insanla da paylaşmadım. Rüyalarda sanki normal bir hayatta yaşıyormuşçasına yaşıyorum ve bilmiyorum herkesin başına gelmişmidir rüyalarımı kontrol edebiliyorum.bunun için herhangi birşey yapmadım oysa,sadece canımı sıkan ve korku öğeleri barındıran birçok olayı müdahele ederek bitirebiliyor ve ayılabiliyorum.Bu bi dönem çok sık oldu sürekli korku öğeleri içeren rüyalar görüyor ve o anda kendimdeymiş gibi bunun bir rüya olduğunu ve bu rüyadan uyanmak istediğimi söylüyor,kendime gelecek birkaç sözle uyanabiliyorum.Bu bi dönem böyle süregeldi ve sonunda da son buldu,çok uzun yıllardır korku öğeleri içeren rüyalar görmüyorum.Beni mutlu eden film gibi diyebileceğim rüyalar görüyorum ve bu açıdan mutluyum ![]() bu konuda eğer bilgileriniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum bu rüya işine ciddi anlamda takığım ve kendimi geliştirebilirim dusun |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() | ![]() hoşgeldn seckin, rüyaları kontrol edebilmek çok güzel, ben hala bunu yapmıyorum... ama bahsettiğimiz Işık Elçinin kitabını tavsiye ederim. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Rüyalarda Değişim UYKU VE RÜYALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de 2 günden beri defterime yazıyorum ruyalarımı.. hatta dün gece kedim beni uyandırdığında yoğun rüyalar görüyordum hemen yazdım... sabah kalktığımda unutmuştum, bugün defterimi açtığımda yazılmış olduğunu gördüm......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rüyalarda Değişim telkin cd indir izle İstanbul Rüyalarda Değişim nerededir kimdir Rüyalarda Değişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rüyalarda Değişim hipnoz Rüyalarda Değişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rüyalarda Değişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rüyalarda Değişim kuantum düşünce kitap haberi