Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Saç Bakımı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sac-bakimi/)
-   -   Saç Ekimi Yaptırmak Acıtır Mı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sac-bakimi/626329-sac-ekimi-yaptirmak-acitir-mi.html)

sinemay 26-03-2018 04:15 PM

Saç Ekimi Yaptırmak Acıtır Mı?
 
Saç Ekimi Yaptırmak Acıtır Mı?
Saç ekimi uygulaması kendi problemi ile karşı karşıya olan pek çok kişi tarafından tercih edilen yöntemlerin başında gelmektedir. Uzun vadede Kesin ve başarılı sonuçlar veren uygulama için belli bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Buna rağmen kişilerde dökülmeler genellikle 40 yaşına kadar aynı seyirde devam ettiği için transfer işlemeleri 40 yaşından sonra yapılması tavsiye edilmektedir. Çünkü bu yaştan sonra dökülmelerinin oranında ciddi azalmalar görülür. Öncesinde yaptırılan işlemler başarılı sonuçlar getirse bile zaman içerisinde dökülmeler tekrar başlayabilir. Bu da aynı işlemi birden fazla kez yapılmasını gündeme getirir.

Saç Ekiminde Kök Kalınlığı Önemli Mi?
Saç ekimi işlemi yaptırmak isteyenlerin saç köklerinin kalınlığı işlemin sonucu için önemli bir faktördür. Ayrıca yeteri kadar saç bulunması da uygulama yapılabilmesi için aranan kriterler arasındadır. Tüm bunların yanı sıra dökülmeler zaman zaman hastalık sebebiyle de gerçekleşebilmektedir. Özellikle anemi diye bilinen kansızlık rahatsızlığı dökülmelerini başlıca sebepleri arasındadır. Bu neden ile dökülme yaşayan kişilerin öncelikle iyi bir saç analizi ve sonrasında da kan testleri yaptırması gerekmektedir. Testlerin sonucunda dökülmeye sebebiyet veren herhangi bir rahatsızlık söz konusu değilse kişiler transfer işlemini yaptırabilirler. Fakat dökülmeler herhangi bir hastalığın belirtisi ise öncelikle bu rahatsızlığın tedavi edilerek ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Saç Ekimi Başarılı Sonuç Verir Mi?
Transfer işlemi yaptırmak isteyenler saç ekimi yaptırmak acıtırmı? sorusunu sıklıkla sormaktadır. Transfer işlemi esnasında saç derisine uygulanan lokal anestezi sayesinde hastalar işlem bitene kadar herhangi bir şekilde acı ya da ağrı hissetmezler. Ayrıca işleme hastanın kişisel durumuna bağlı olarak 8 saate kadar uzaması göz önüne alındığında hastaların işlem öncesinde çok olmaları rahat bir süreç geçirmeleri için önemli bir noktadır.

Transfer işlemi yapılırken arka taraftaki saç dokusundan alınan kökler problemli bölgeye yerleştirilir. İşlem esnasında özel iğneler kullanılır.

Yanma yaşanmış bölgelere transfer işlemi uygulayabilmek için bölgede kan dolaşımı olup olmadığı araştırılır. Eğer kan dolaşımı varsa transfer işlemi uygulanabilir. Aksi halde işlem başarılı sonuç vermez. Dökülmelerine kesin çözüm olan saç ekimi uygulaması yüzde 98 gibi yüksek bir oranda olumlu sonuç verir.

Saç Ekimine Dair Herşey - A'dan Z'ye Saç Ekimi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.