![]() |
Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? Ben çok rahatlıkla söyliyebilirim...Ayrıca böyle güzel bir duyguyu sevgilinize,eşinize,arkadaşlarınıza vs.. vs... söylenmesi taraftarıyım...Yarın çok geç olabilir diye düşünüyorum.... Yorumlarınızı bekliyorum.... :) |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? aslına bakarsan ben önceden insanları sevme özürlüydüm kendimi sınırlar,hayır kimseyi sevmemelisin der kendimi bir nevi koruma altına almaya calısırdım. çünkü kaybetme korkum vardı benim... sevdiğin kişi cıkar gider sen ortada ardından ağlar durursun die düşünürdüm.sevmemek için hep bir caba gösterir,kimseyide hayatıma almamak için ugrasırdım.bu beni sanki güçlü yapıyor zayıf noktalarımı olabildigince azaltıyordu sanki...sevmeyince daha mantıklı daha katı hatta acımasız olabiliyordum. lakin su an rahatlıkla sevgimi söyleyebiliyorum.giden gider kalan sağlar bizimdir.diyebiliyorum.hiç bir zaman söyleyemeyip sonrasında yüregimle savasmaktansa içimden geldiği gibi davranıp mutlu olmayı tercih ederim. öylede yapıyorum artık içimden geldiği gibi sınırlama yok duvar yok savunma yok hersey oldugu gibi...umrumda deil hiiç bir sey sevincli |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? hayir ama bazen degisiyor yani ummadigim anda dostuma arkadasima seni seviyorum diyebiliyorum ama devamli sevdigimi belirtmeyi sevmiyorum wink77 |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? Eğer gerçekten seviyorsam, hiç çekinmeden içimden geldiği gibi rahatlıkla söylerim , ister eşim , ister arkadaşım, ister annem baba isterse evladım olsun hiç farketmez sevgi kolay değil böyle birşey varsa içimizde tutmanın anlamı ne? 98569 |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? diyemem.. |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? bir cat3500 olarak söylemekten çok hissetiririm sevdiğimi ama söylerimde dünya üzerindeki en güzel cümlelerden biri hak eden kişiler olduğu sürece dusun |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? Almanca Seni Seviyorum: Ich liebe dich Fransızca Seni Seviyorum: Je t'aime Rusça Seni Seviyorum: Ya tebya lubliu Japonca Seni Seviyorum: Kimi o ai shiteru İtalyanca Seni Seviyorum: Ti amo Afrika Seni Seviyorum: Ek Het Jon Leef İspanyolca Seni Seviyorum: E'Estimo Kantoca Seni Seviyorum: Ngor Oi Ley Fince Seni Seviyorum: Mina Rakastan Sinua Klasik Yunanca Seni Seviyorum: Se Erotao İbranice Seni Seviyorum: Ani Ohev Otach Hintçe Seni Seviyorum: Mai Tumaha Pyar Karta Hu Litvanyaca Seni Seviyorum: As Tave Myliu Lehçe Seni Seviyorum: Kocham Cie Portekizce Seni Seviyorum: Eu Te Amo Romence Seni Seviyorum: Te İubesch İsveççe Seni Seviyorum: Jag Alkskar Dig Arapça Seni Seviyorum: Ana behibek Ermenice Seni Seviyorum: Ves kez sirumen Bulgarca Seni Seviyorum: Obicham te Çekçe Seni Seviyorum: Miluji te Hırvatça Seni Seviyorum: Volim te Çince Seni Seviyorum: Ngo oiy ney a Bangladeşçe Seni Seviyorum: Aame tuma ke bhalo aashi Arnavutça Seni Seviyorum: Te dua Mors Alfabesinde Seni Seviyorum: ..//--- - -./-.--- - -- - |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? Her türlü söylerim diyorsun yani öylemi blissy blissy smiliyface |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? söylerimde bide söylenecek kişi olsaydı sad456 ama yok işteee |
Ynt: Siz rahatlikla "Seni Seviyorum "Diyebiliyormusunuz...?? oda olur birgün...olmasada dünyanın sonu değil onayi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM. |