![]() |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER Alıntı:
|
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER bende solağım smil56 |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER arkadaşlar, ben solak değilim ama sizin aslında çok şanslı olduğunuzu düşünüyoru. her iki elinizi birden (mecburiyetten de olsa) kullanmanızın çok önemli bir avantajı var. Bu sayede beyninizin iki lobunu birden kullanıp, ileride yaşanması olası olan parkinson, alzheimer gibi yaşlılık hastalıklarına karşı önlem almış oluyorsunuz. Ayrıca zeka gelişiminize de katkıda bulunuyorsunuz sevgiler |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER Alıntı:
|
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER forum üyelerimiz arasında ben de solağım aynen dost gibi yazı yazarken sol elimi kullanırım ama yemek yerken yada makasla birşey keserken mousela felan hep sağ elimi kullanırım. ma toplumda az bulunan insanlardan olmaktan da mutlulk duyarın ne yalan söyleyim. solak olanların daha zeki olduklarını duymuştum doğru mu ki acaba? tabi ki sağlaklar arasında da çok zeki olanlar da vardır o yüzden ben pek inanmıyorum. ama solaklar genelde tek bir konu üzerinde bile olsa çok başarılı olurlar. mesela ben dil konusunda çok başarılıyımdır. |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER benim kizkardesim solak.cokmu zekiler bilmem ama o benim melegim birtanem onu bliyorum.tabi zekidirde mesela benim haatimi zorlastirma konsunda oldukca yetenekli sevincli |
Cevap: SOLAK ÜNLÜLER ben sag elimi kullanıyorum ama futbol oynarken sol ayagımı kullanırım nerdeyse iki elimide kullanıyorum özellikle 3 4 aydır solak olmaya çalışıyorum bi yazma işi çok çalışmak istiyo ayrıca diger elini kullanmayıda ögrenmek zeka geliştiren bi aktivite iki elinide kullanmak çok güzel bişey |
Cevap: SOLAK ÜNLÜLER Alıntı:
Gereken herkes uyarildi.... Kal saglicakla, ve guzel paylasimlarini da sevgiyle takip ettigimi unutma..956k |
Cevap: SOLAK ÜNLÜLER aynı fikirde oldumuza eminim benim yazdıgım bi erkegeydi senin bi kelimeye takılman gerekmezdi bence onu çok motive etti daha çok gaza gelidiginden eminim |
Cevap: SOLAK ÜNLÜLER Ben de solak olan ünsüzlerdenim ; 2 elimi de kullanırım yemek yerken bi bakıyorum hem sağ hem sol el çalşıyor masadikler de hayret ediyor ablam dişlerimi fırçalarken acaip gülüyor bana nasıl sol elle fırçalıyorsun diyor :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM. |