Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   SOLAK ÜNLÜLER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/1881-solak-unluler.html)

turgay0101 12-08-2007 10:11 AM

Ynt: SOLAK ÜNLÜLER

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
biliyorum kullandıklarına eminim ama ben salaklar demek istemediğim için sağ elini kullananlar demiştim 44neyse ama iki elini kullanmanın çok avantajı vardır sanırım beyin sağlı sollu çalışıyordur idea3 hismiley

sevgili turgay salak yerine sağlak kelimesi daha bir uygun gibi bence... 44 ama yinede sen bilirsin 44

evet Emel belki daha uygun gibi ama sağlak dersem bende sanki üstüne vurgu yaparmış gibi çocukların sağlak sağlak diye dalga geçmesini andıran bir şey uyandığı için onu seçtim actionsmile

skorpy 12-08-2007 02:38 PM

bende solağım smil56

cnb 13-08-2007 11:57 AM

arkadaşlar,
ben solak değilim ama sizin aslında çok şanslı olduğunuzu düşünüyoru.
her iki elinizi birden (mecburiyetten de olsa) kullanmanızın çok önemli bir avantajı var.
Bu sayede beyninizin iki lobunu birden kullanıp,
ileride yaşanması olası olan parkinson, alzheimer gibi yaşlılık hastalıklarına karşı önlem almış oluyorsunuz. Ayrıca zeka gelişiminize de katkıda bulunuyorsunuz
sevgiler

25emel 13-08-2007 12:15 PM

Alıntı:

cnb Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar,
ben solak değilim ama sizin aslında çok şanslı olduğunuzu düşünüyoru.
her iki elinizi birden (mecburiyetten de olsa) kullanmanızın çok önemli bir avantajı var.
Bu sayede beyninizin iki lobunu birden kullanıp,
ileride yaşanması olası olan parkinson, alzheimer gibi yaşlılık hastalıklarına karşı önlem almış oluyorsunuz. Ayrıca zeka gelişiminize de katkıda bulunuyorsunuz
sevgiler

ayrıca yatılı okuyan arkadaşlar yemekhanede büyük kolaylık yaşıyorlardır eminim ben çok sıkıntı yaşadım şahsen sağ elimi kullanırdım gelen geçen çarpardı. forma ile beraber yerdik sevincli

Deria 16-08-2007 05:39 PM

forum üyelerimiz arasında ben de solağım aynen dost gibi yazı yazarken sol elimi kullanırım ama yemek yerken yada makasla birşey keserken mousela felan hep sağ elimi kullanırım. ma toplumda az bulunan insanlardan olmaktan da mutlulk duyarın ne yalan söyleyim.
solak olanların daha zeki olduklarını duymuştum doğru mu ki acaba? tabi ki sağlaklar arasında da çok zeki olanlar da vardır o yüzden ben pek inanmıyorum. ama solaklar genelde tek bir konu üzerinde bile olsa çok başarılı olurlar. mesela ben dil konusunda çok başarılıyımdır.

eylulx 12-11-2007 01:05 AM

benim kizkardesim solak.cokmu zekiler bilmem ama o benim melegim birtanem onu bliyorum.tabi zekidirde mesela benim haatimi zorlastirma konsunda oldukca yetenekli sevincli

ceko_25 21-12-2012 10:56 PM

Cevap: SOLAK ÜNLÜLER

ben sag elimi kullanıyorum ama futbol oynarken sol ayagımı kullanırım nerdeyse iki elimide kullanıyorum özellikle 3 4 aydır solak olmaya çalışıyorum bi yazma işi çok çalışmak istiyo ayrıca diger elini kullanmayıda ögrenmek zeka geliştiren bi aktivite iki elinide kullanmak çok güzel bişey

azraist_24 22-12-2012 10:01 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834974)
patron sensin beni sivri ve birazda argo tabirlerimden dolayı uyardıgın gibi beni haksız yere suçlayanlarıda uyardıgından eminim
çok teşekkürler

sevgiyle kal

Hic suphen olmasin canim...

Gereken herkes uyarildi....

Kal saglicakla, ve guzel paylasimlarini da sevgiyle takip ettigimi unutma..956k

ceko_25 23-12-2012 12:19 AM

aynı fikirde oldumuza eminim benim yazdıgım bi erkegeydi senin bi kelimeye takılman gerekmezdi bence onu çok motive etti daha çok gaza gelidiginden eminim

SOLAK_ 23-12-2012 12:37 AM

Ben de solak olan ünsüzlerdenim ;
2 elimi de kullanırım
yemek yerken bi bakıyorum hem sağ hem sol el çalşıyor masadikler de hayret ediyor
ablam dişlerimi fırçalarken acaip gülüyor bana nasıl sol elle fırçalıyorsun diyor :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM.