Guest | Geçmişi Bırak! Korkularla o kadar özdeşleşmişiz ki, onlar olmadan yaşam anlamsız gelmeye başlamış çoğu insan için.. Hatta korkularla yaşamak varolma sebebimiz olmuş… Sadece korkular mı bırakılması gereken? Bağımlılıklarımız, bitmiş ama bırakamadığımız ilişkiler, nefret ettiğimiz ama gitme zorunluluğu hissettiğimiz işimiz, hoşlanmadığımız ama görüşmeye devam ettiğimiz arkadaşlarımız, gardıroplarımızdaki kullanmadığımız ama bir gün lazım olur diye sakladığımız kıyafetlerimiz, hastalıklarımız, kızgınlıklarımız, bitmiş ama devam eden evlilikler, arabalarımız, evlerimiz vs….
Yaşamımızda tutunduğumuz, bırakmayı red ettiğimiz ne çok şey var …
Bütün bunları bırakmamak içinde kendimize çok güzel bahaneler uyduruyoruz..
Onunla mutsuzum ama beni seviyor… (Sevilme ihtiyacı, kaybetme korkusu)
İşimden nefret ediyorum ama bırakırsam parasız kalırım…(Parasızlık korkusu)
o arkadaşımı hayatımdan çıkarırsam ben kiminle konuşurum vs.. (Yalnızlık korkusu)….
Ya bir gün bu kıyafet bana lazım olursa… (Yoksunluk korkusu)
Hasta olduğumda herkes benimle ilgileniyor. (İlgi ihtiyacı, önemsenme).
O kadar kızgınım ki bir gün intikamımı alacağım.. (Yaşama sebebi)
Dul kalırsam toplum beni red eder, mutsuz da olsam evli misin evliyim …(Ayrılık korkusu, boşanma )
tamiratlara çok para gidiyor ama evimi, arabamı değiştirmek şimdi çok zor.. Ne anılarım var bu evde, bu arabada gibi.. Bahaneler üretiriz…
Böyle davrandığımız müddetçe gelecek olan yeniye kendimizi kapatırız.. Belki de “yeni”den yeni gelecek olandan korkuyoruzdur.. Yeni ye güvenmiyoruz, değişimleri red ediyoruzdur..
Değişimlerin ve yeni nin kötü olacağına, bizi mutsuz edeceğine inanıyoruz.
Yeniden korktuğumuz için eskiyi tercih ediyor, mutsuz olmaktan korktuğumuz için yine mutsuz oluyoruz.
Yaşamınızda yeniye yer açmak için tutunduğunuz, en çok da bırakmayı red ettiğiniz şeyleri bırakma cesaretinde olmalısınız…Hayata güvenmelisiniz.. Neyi neden istediğinizin, neden bırakamadığınızın farkında olun.. Tutunduğunuz şeyler aslında korkularınız, bunlar enerjinizi düşürür, sizi yönetir, kendinizi kötü hissetmenize neden olur.. Daha sonrada kendinizi suçlamaya, kızmaya başlarsınız.. Korkularınızın esiri olmayın, korkular sizi değil siz onları yönetin..İnsanlara, olaylara, paraya, güce, kariyere, sahip olduğunuz her şeye yapışmayı bırakın..
Şöyle düşünün yeni hayatınıza gelmek istiyor, gardırobunuz doluyken aldığınız şeyi nereye koyacaksınız? Eğer sevgilinizle mutsuzsanız siz onu bırakmadıkça yaşamınızda mutlu olacağınız yeni kişiye nasıl yer vereceksiniz.. işinize her gün söylene söylene gidiyorsanız ne aldığınız paradan nede yaptığınız işten nasıl bir hayır beklersiniz?
Şunu unutmayın siz kendi rızanızla bırakmazsanız, tutunduğunuz her şey elinizden alınacaktır.. Mutsuz olduğun işte parasız kalmaktan korktuğun için işini bırakamıyorsan, bir gün işten atılırsın.. Seni üzen bir ilişkiye hala devam ediyorsan bir gün sevgilin seni bırakır… Yaşamınızda sizin istemediğiniz ama sizin bıraktığınız anda ister giysi olsun,ister eşya olsun, ister iş olsun, isterse bir kişi olsun bu, bunlarla mutlu olacak ve sahip oldukları bu şeyler için şükredecek o kadar çok insan var ki… Bıraktığınız anda, başkalarını ne kadar çok mutlu edeceksiniz.
Yeniye yer açmak için bırakın
Önce cesaretli olun ve yaşama güvenin, yeninin hayatınıza güzellikler ve mutluluk getireceğine inanın.Kendi gücünüze sahip çıkın, kendinize inanın, hayatınızı başkalarını merkeze alarak değil kendinizi merkeze alarak yaşayın,insanlara bağımlıysanız gücünüzü onlara devretmişsiniz demektir gücünüzü elinize alın.. Hiçbir maddi veya manevi bir şey o kadar değerli değil.. Siz daha değerlisiniz.. Bıraktıkça ne kadar özgür olduğunuzu, ne kadar güvende olduğunuzu göreceksiniz, bıraktıkça ne kadar değerli olduğunuzu ve yeni gelen şeylerin sizi daha çok mutlu ettiğini göreceksiniz.
Şu an sadece ilk adımı atın, karar vermeniz ve cesaretle harekete geçmeniz yeterli… O zaman göreceksiniz ki tüm evrende size hizmet etmek için, yaşamınızı kolaylaştırmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçiyor…
Niyet etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.. İkinci adımınızda aşağıda bulunan niyet ve onaylama olsun… Bunu şimdi yapabilirsiniz.. “Benim, bütünün ve herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde.. Yaşamımda ilerlememe engel olan, tutunduğum, bırakmayı red ettiğim, sevincimi ve mutluluğumu engelleyen tüm içsel engellerimi, korkularımı, olumsuz inanç ve düşüncelerimi bırakmak için kendime izin veriyorum, ışık ve sevgiyle bırakmayı seçiyorum, şimdi bırakıyorum.”
Yeniyi ışık ve sevgiyle kabul ediyorum..
Değişimlere güveniyorum.
Değişimlerin bana iyi ve güzel şeyler getireceğini, beni mutlu edeceğine inanmayı seçiyorum.
Değişimlerin hayatımda sevgiyle gerçekleşmesine izin veriyorum.
Sevgiyle bırakın ve sevgiyle yeniye merhaba diyin..
Kucak dolusu sevgiler
Işığınız ve sevginiz bol olsun… Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |