![]() |
Cevap: isim tavsiyesi Kafen hayırlı olsun theodora. Bolluk, bereket getirir inş. Ben de 3-4 alternatif isim söyleyebilirim: (siteyle alakalı demiştin...) Kafe Pozitif Kafe Sükunet Kafe Huzur Kafe Relax: relax; gevşemek. gevşeyip dinlenmek. yorgunluğunu atmak. rahatlamak. gevşetmek. rahatlatmak. dinlendirmek. (güç.kontrol.vb.) gevşetmek. hafifletmek.(bu daha hoşuma gitti benim) Herşey gönlünce olsun. Sevgiyle kal. |
Cevap: isim tavsiyesi hayırlı olsunsevincli kafe iksir---kafe tılsım---kafe sükun---büyülü kafe---kafe tozpembe---kafe sis---kafe siz---kafe tütsü---aklıma çok güldüğüm bir isim geldi marketten paket soğan almıştım adı---şekercan soğan---y789 |
Cevap: isim tavsiyesi Alıntı:
|
teşekkürler |
|
Cevap: isim tavsiyesi Eee ne zaman çay içmeye geliyoruz kafeye? |
Cevap: isim tavsiyesi Cafe Hayal ? |
Cevap: isim tavsiyesi Kafe AŞKKKK Çakra Kafe Kafe Aura Gümüş Kordon |
Cevap: isim tavsiyesi Her harfin bir enerjisi ve anlamı var. Dolayısıyla isim seçiminde bunlara dikkat etmek gerekir. Bir ticari işletme için de aynısı geçerli olacaktır. Dolayısıyla ben bu konuda Özlem hanımın görüşünü almanızın daha doğru olacağını söyleyebilirim. Bizim söyleyebileceğimiz isimler sadece kulağa hoş gelen şeyler olabilir. Avantajları ve dezavantajları konusunda sizi bilgilendirebilecek kişi Özlem hanım olabilir. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Sevgilerimle. actionsmile |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM. |