![]() |
Bu telkınlere ınancım kalmadı....... üç gündür siteye yazılar yazıp ufacık bir ilgi bekledim abdullah bey veya atakan beyden yazdıgım sorun yasadıgım hiç bir konuya tek bir yorum dahı yazmadılar....ucretlı telkınlerı aldım aslında abdullah beyle konuştuktan sonra almayı dusunuyordum ama atakan bey bunun mumkun olmadıgını aldıktan sonra gorusebılecegımı soyledi mecbur aldım ve gorustuk 30 dakıka kadar bi gorusmede abdullah bey benı çozdu ben erkek gibiyim amazonum tas kalplıyım bunun gibi bi çok sey .. bana pantolon dahı giydiremessınız dişiligini çok seven bi kadınım ben onu ararken tek derdim son ilişkimdeki adamı çok üzmem onun affetmemesi ve bunun vijdan azabını cekmemdı...3 gundur dınledıgım su seslerı evet metebolızmamı calıştırdı normal su sesi herkesin çişini getirir haksızmıyım....bilinç altınızda bunu yasar ve tuvalete gitme ihtiyacı duyarsınız ama biseyler duymanız lazım bu telkınlerde idda ediyorumkı hiç bir ses yokkk bilinç altınızı etkılıcek....çogu kişide depresyona giriyor nedenmı biseyi fazla isterseniz tersi olur sanırım katılacaktır site yoneticileride yani bu telkınlerın iyi yada kotu geldiiginden degıl bılınc altınızdakı beklentınızden biraz once gitti gidiyora mesaj attım ve ücretımın iadesini talep ettım ...bu olay dogru yada yanlış gercek yada sahte tek bisey bılıyorumkı ben pozitif gayet dişi çok neseli bir insanım ....ve cdleri dınlemeyı kestım yakında tekrar o herkezın sevdigim halıme donucem ...erkek arkadas problemımıde kadere ve dualara bırakıcam....iyi gunler... |
Cevap: Bu telkınlere ınancım kalmadı....... Merhaba, Farkında mısınız, siz baştan inanmamaya karar verip, bilinçaltınıza emretmişsiniz. "Bu telkinlere inanma!" O da bu emri uyguluyor ! Ben de bu çalışmayı aldım ve şu an 15 gündür dinliyorum, harika olaylar yaşadım / yaşıyorum. Bence acele etmeyin. 3 günlük bir süre yeterli değil, "bende işe yaramadı" demek için. Telkin değil, su sesi duymanız özellikle hazırlanmış bir yöntem, biliyor muydunuz ? Zira eğer bilinçli zihniniz telkinleri duysaydı, yorum yapacak ve karşı çıkacaktı bu telkinlere. Bilinçaltınız su seslerinin arasındaki telkinleri seçip, gerçekliği haline getiriyor şu anda. Bu yöntem bence harika. Son sözüm, henüz 3 gün olmuş, lütfen acele etmeyin. Bir ay dinledikten sonra kararınızı verin. Selamlar, sevgiler. |
Cevap: Bu telkınlere ınancım kalmadı....... aprilrose ' ya katılıyorum dualarda bile ne derece olacağına inanır ve dua ederseniz o derece Rabbim gerçekleştirir. tereddüt endişe acabalar insanın kafasını kemirir. bu süre zarfında böyle birşey bulduğun için sevinmeliydin bence abartmıyorum çünkü insana en olmadık zamanda kapılar açılır. ki dinimizde boş boş otrumak yoktur siz gayret ve istediğiniz müddetçe Allah faydasını gösterir. dua edicekmisiniz tabiki edin ve hiç bırakmayın derim bunun yanına telkinleride ekleyin ve biraz sabredin. emek olmadan yemek olmaz. hem diyelimki faydası gerçekten omadı o zaman talebiniz normal olabilr ama sitede o kadar çok insana iyi gelen bişeyki bu herşeyi geçtim burdaki insaların İYİKİ VARSIN demeleri bile insana değer katarken nası lmutlu ediyor. tabi bu benim görüşürm. saygı ve sevgilerimle.. |
Cevap: Bu telkınlere ınancım kalmadı....... Telefonlarımız gec saatlere kadar açıktır.Forumda yazılan mesajları her zaman takip edemiyebiliyoruz.Telefonlarımızdan bize her zaman ulasabilirsiniz. Bu tür çalışmalarda sonuç almak için sabır göstermek çok önemli.En azından 3-4 hafta dinleyip direnç aşamasını aştıktan sonra telkinlerden çok fayda gören bir çok üyemiz var. Yapmış olduğumuz çalışmalar koşulsuz ücret iade garantilidir.Sizinle telefonda görüştüğümüz üzere iadeniz yapildi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM. |