| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün 5. periyot başlangıç. Bilinçaltı temizliğinde önemli olan şey sizin kendinizi sabote etmemeniz vardır. Yoksa yapıp yapmamak yine sizin istemenize bağlıdır arkadaşlar. Buna dikkat etmenizi öneririm. Yani bilinçaltında ki korkulardan arınmışsınızdır belki ama tembellik tuzağına yakalanmışsanız, ayrıca oradan kurtulmak için ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #171 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bugün 5. periyot başlangıç. Bilinçaltı temizliğinde önemli olan şey sizin kendinizi sabote etmemeniz vardır. Yoksa yapıp yapmamak yine sizin istemenize bağlıdır arkadaşlar. Buna dikkat etmenizi öneririm. Yani bilinçaltında ki korkulardan arınmışsınızdır belki ama tembellik tuzağına yakalanmışsanız, ayrıca oradan kurtulmak için çaba sarf etmeniz gerekir. Başlangıçlar sizin sorumluluğunuzdadır. Ne istediğine karar ver ve yap. Artık içinde seni engelleyen bir duygun olmayacak ya da sonuç bilinçaltında ki negatif inançların değil gerçekten başaramaman o işin üstesinden gelememen olur ki bu da çalışmakla ve araştırmakla değişecek bir durumdur.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #172 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2012
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() son 2-3 gündür de kendimi iyi hissetmiyorum yani biraz gergin ve yorgunum sanki. bugünden itibaren telkinlere ara verdim. 8. periyottaydım zaten. biraz ara vermem iyi olacak sanırım. 10 günden sonra tekrar başlıycam. | |
![]() | ![]() |
![]() | #173 (permalink) | |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Ayrıca bence de ara vermelisin. Bırak zihnin biraz dinlensin, nefes alsın, orada ki telkinleri içselleştirsin. Öyle değil midir zaten her şeyin fazlası zarardır? | |
![]() | ![]() |
![]() | #174 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Kızın sana en güzel ilaç, onunla geçireceğin bir kaç saat sana dünyanın en güzel lezzetlerinden birini yaşatır. bence keyfini çıkar. Hatta onunla beraber hamur yapın. Birlikte onlara şekil verin pişirin ve yeyin afiyetle. Bu ona müthiş keyif verecektir ve denemenin , başarmanın hazzını yaşayacak. En güzel çağlarında şimdi o ne versen alır. Harikadır çocuklar, tıpkı bir teyp gibi durmadan kaydederler. Ve insanı strese sokarlar. Şaşırır kalırsın" ay sen bunu ne ara öğrendin? " derdim ben yavrularıma:) Çok keyifli bir uğraş bebek büyütmek. Biliyorum çok yorucu ama gözlerinde ki o ışıltı yok mu öldürür insanı. Daha buradan yazarken onu yiyesim geldi:) sevgimle |
![]() | ![]() |
![]() | #175 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2012
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() ![]() zaten değişme isteğimdeki en büyük nedenim o. onu sağlıklı, özgüveni olan bir birey olarak yetiştirebilmem için önce benim öyle olmam gerekiyor. onun her konuda yanında olmak, ona destek olmak istiyorum, benim gibi olmasın istiyorum. ne demek istediğini şimdi anladım. korkularımın üstüne gitmem gerekiyor biliyorum ama ben hala kaçıyorum. rezil olmaktan korkuyorum. dışarıdan bakan birisi benim bu kadar çekingen olduğumu farketmez bile ama içimde büyük mücadeleler veriyorum. söylemek istediklerimi söyleyemiyorum. kalabalık ortamlarda sessiz kalmayı tercih ediyorum. rezil olmaktansa konuşmamayı tercih ediyorum. şimdi korkularımın üzerine gitmenin tam zamanı aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #176 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() yapı kredi bankası motivasyon konus?macısı 1 - YouTube biraz vaktini alacak ama tamda senin söylediğin konulara değiniyor. Ben çok faydalandım müsait olduğunda izle derim. Sorununun cevabını burada bulacaksın. |
![]() | ![]() |
![]() | #177 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() yapı kredi akademi so?yles?ileri 2 - YouTube buda 2. bölüm hem egoyu daha doğrusu bilinçaltının nasıl çalıştığını daha net görebiliyoruz bu bölümde. Filmin adını öğrenip hemen izleyeceğim. |
![]() | ![]() |
![]() | #178 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yanlış hatırlamıyorsam o flimin adı tabancaydı |
![]() | ![]() |
![]() | #179 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() galiba zaten tabancayla ilgili bir olcaktı teşekkür ederim. En kısa zamanda izleyecem. Çok severim psikolojik filmleri |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün 5. periyot başlangıç. Bilinçaltı temizliğinde önemli olan şey sizin kendinizi sabote etmemeniz vardır. Yoksa yapıp yapmamak yine sizin istemenize bağlıdır arkadaşlar. Buna dikkat etmenizi öneririm. Yani bilinçaltında ki korkulardan arınmışsınızdır belki ama tembellik tuzağına yakalanmışsanız, ayrıca oradan kurtulmak için ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi