Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bazı anneler vardır. Çocuk yere düşer, onu kaldırıp "yavrum canın yandı mı, neren acıdı dur yardım edeyim" demek yerine bir de çocuğa neden dikkat etmedin diye tokat atarlar. Yani hayatın boyunca, sakın yanlış bir şey yapma, hatta bunu kazayla bile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Like Tree2Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2013, 12:57 AM   #51 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Bazı anneler vardır. Çocuk yere düşer, onu kaldırıp "yavrum canın yandı mı, neren acıdı dur yardım edeyim" demek yerine bir de çocuğa neden dikkat etmedin diye tokat atarlar. Yani hayatın boyunca, sakın yanlış bir şey yapma, hatta bunu kazayla bile yapma, çünkü ben sana yardım etmem. Düşersen bir tokatta ben atarım. En güvenmen gereken annen baban bunu yaparsa, öyleyse sen kimselere güvenme, hata yapmamaya bak. hata yaparsan affetmezler, bir tekmede onlar atarlar. Çocuğunu koruduğunu zanneden anne babalar, böyle bir tutumla sizler yavrularınıza çok ama çok kötü bir ders vermiş olursunuz. Lütfen dikkat edelim olur mu? Bunu yavrularımıza yapmaya hakkımız yok zira.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2013, 12:58 PM   #52 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Bugün 13. gün yarından itibaren döneceğim telkin dinlemelerime. Ara bitmiş olacak. Bu arada hiç olmaz dediğim bir şey oldu. Asla yardımını ummadığım biri bana çok önemli bir konuda yardım önerdi. Ve hatası için geri adım attı. Olacak şey değil diyeceğim bir konu hayret. Hayret ki ne hayret! Ailemle aram düzeldi. Ve hayatta en çok nefret ve kızgınlık duyduğum insana kızamıyor ve nefret edemiyorum. Ya bilinçaltı korunma mekanızması adına onu bana sevimli gösteriyor ya da gerçekten ben bu konuda değişim yaşıyorum, bakalım bekleyip görecez.
Beki Bisa diye birinin sesli meditasyonlarını buldum, onlarla çalışmalar yapıyorum. sanki yardımı oluyor gibi. Mesela sabah korkularınızdan kurtulma meditasyonunu yapıyordum. Korkunu hisset onu nerende hissediyorsun dedi. Ben onu kalbimde hissettim. Sonra onu oradan çıkar ve neye benziyor, kokusu ne, tadı ne gibi sorular soruyor. tabi siz bu anda yarı hipnozda oluyorsunuz. Daha da ilginci o bir örümcekti. Benim örümcek fobim vardır. Yıllardır bununla ilgili çeşitli çalışmalar yapıyorum. evet o bir örümcekti. Elime almam gerekiyordu meditasyon sırasında ama bunu yapamadım tabi ve onu kumlara gömüyorsun. ben gömdüm onu tam geri dönüyorken onun tekrar kumlardan çıktığını gördüm. Bırakır mıyım hemen bir kuş imajine ettim ve yedirdim onu:))) hele bak hele kaçacak, bırakır mıyım senin yakanı o kadar geçirmişim elime
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2013, 01:05 PM   #53 (permalink)
Teğmen

atmaca42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atmaca42 is on a distinguished road

sizin adınıza sevindim güzel gelişmeler yaşıyorsunuz demeki sizin daha önceden çalışmalarınız vardı ondan erken eetki etmeye başladı inşallah aynı değişimleri bende yaşarım
atmaca42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2013, 02:18 PM   #54 (permalink)
Super Moderator

teşekkür ediyorum. arkadaşım eski bir binayı tamir ediyoruz. Önce yıkmamız gerekiyor ki bazı yerlerini tamir edebilelim. Siz şimdi yıkım ve onarım sürecini yaşıyorsunuz. Sürprizler sonradan gelecek. Siz kimseye bakmayın yola devam. Bu yol yanlışsa bile sizin emeğiniz Allahın taktirinden kaçmaz. Size doğru olan neyse onu gösterir. ne demişler "Niyet hayır, akıbet hayır" İnanmaya devam
Alt 21-02-2013, 04:59 PM   #55 (permalink)
Super Moderator

Hani bir sürü derdimiz var ya; hani sıkıntılarımız. Dünya bir sürgün yeridir. Cennetten geldik buraya. Hala genlerimizde hücrelerimizde cennetin hatıraları var. Oraya özlem var. Gurbette olan sılayı özlemez mi? Her ayrılık bize Ondan ayrılığı hatırlatır da onun için bunca can yakar. Öyleyse ne zaman üzülsen, ne zaman acısa yüreğin, kanasa hemen koş sığın O yüce dergaha. Bil ki tüm dertlerin dermanı O'nda. "Nerede bir boynu bükük, gözü yaşlı birini görsen bil ki o, sahibinden kaçmış bir köledir." der Hz Mevlana. Öyleyse derman Onda
Alt 21-02-2013, 05:03 PM   #56 (permalink)
Super Moderator

Alt 21-02-2013, 06:21 PM   #57 (permalink)
Teğmen

atmaca42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atmaca42 is on a distinguished road

valla bana çok moral veriyorsun ışıklı yol teşekkürler tespitlerin çok doğru ve güzel teşekkür ederim ...
atmaca42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2013, 07:50 PM   #58 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

İmajinasyonda iyisin. Çok güzel bir gelişme yaşamışsın korku meditasyonunda. Ben de senin niyet etme ile ilgili sözlerini daha bir ciddi ele aldım doğru niyetler kurmayı ve bunun güzelliklerini yaşamayı seçtim.

Teşekkürler iyi ki varsın.

Işık dolu günler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2013, 08:07 PM   #59 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İmajinasyonda iyisin. Çok güzel bir gelişme yaşamışsın korku meditasyonunda. Ben de senin niyet etme ile ilgili sözlerini daha bir ciddi ele aldım doğru niyetler kurmayı ve bunun güzelliklerini yaşamayı seçtim.

Teşekkürler iyi ki varsın.

Işık dolu günler.
Çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım. Sende iyi ki varsın. Ve niyet konusuna gelince " Ameller niyetlere göredir. Müminin niyeti amelinden hayırlıdır" demiş Efendimiz. Niyet, bana göre besmele gibi, bir işe başlarken Allahın yardımını dilemek bana göre. Bir nevi dua. Ne güzel çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.
Alt 22-02-2013, 01:18 AM   #60 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ancasinan is an unknown quantity at this point

Birden fazla bu mesajı yayınlamamın sebebi Çekirdek inanç yaptırmayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiyemdir.

Çekirdek inanç yaptırdığım Sayın abdullah beye vefa borcum olarak kısaca bu yorumu yazayım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.

Telkinler işe yarıyormu veya arkasında tuhaf sesler var nedir bunlar diyen arkadaşlar bir kere çok rahat olsunlar içerikte ne varsa müziklerin arka planındada o var.
Arkadaşlar benim hayatımdaki 1 yıllık değişim mükemmel ötesi özellikle son 6 ay olağan üstü.
1-Sağlıklı ve çok tatlı bir çocuğum oldu.
2-Eski iş yerimi kapattım çok farklı ve en az 10 kat kazandığım sevdiğim bir iş yapıyorum.
3-Çok güzel bir semte ve güzel bir eve taşındım.
4-İlişkilerim olağan üstü sağlamlaştı ve güzel oldu.
5-Davranışlarım öz güvenli ve yaptığım ve uğraştığım her şeyden zevk alıyorum.
6-Vucudumda 6 yıldan beri kurtulamadığım alerjim yok oldu.
7--Sağ bacakta sebebi belli olmayan ağrım yok oldu.
8-Normalde 3 günde bir ağrıyan başım şimdi 1 senede toplamda 4 kere falan ağrımamıştır bile.
9-sürekli kendimi mutlu hissetme hali içerisindeyim.
10-Aile ilişkilerim sağlamlaştı.
11-6 Ayda 10 kilo verdim şuan 84 ideal kilomdayım.
Yukarıdaki yazdıklarım en bariz kısımları dır davranışlarla ilgili değişimlerimi anlatsam çok uzar mesajım.

Nasıl oldu sorusunu cevaplayayım

Ana 3 telkini dinlememle başladım 1 yıl önce 3 ay dinledim kesinlikle davranışlarımın değiştiğini gördüm ama yeterli değildi bu süreç beni çekirdek inanç çalışmasına kadar götürdü 2012 nisanda bu çalışmayı kredi kartına borçlarak yaptırdım. Değişim süreci çekirdek inanç çalışması ile başladı ama ne deişim:))Yukarıda yazdıklarımın büyük bir ölümü son altı ayda oldu.

Çekirdek inancı yaptırın arkadaşlar o zaman buzdağının görünmeyen kısmına sağolsun abdullah bey ulaşıyor oradaki kodları değiştiriyor verdiği cd lerle.Sonuç olarak ben 350 tl idi galiba bu parayı işe yaramadı diyip geri alabilirdim sorgusuz sualsiz geri veriyorlar tabi böyle etik olmayan davranışı eğerki değişim olmussa burada bulunan bir çok arkadaşımın yapmıyacağına eminim.
Şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar biraz da olsa before- after yapmak lazım aradaki farkı görmeniz için ben kendi kardeşime yaptırdım çekirdek inanç çalışması bariz değişimleri ben kendi gözümle şahit oldum maddi manevi ama her seferinde adam dediki galiba bana bir etkisi olmadı:)) adam yurt dışından döndü geliri 5 e katlandı davranışları deişti ama işte insanın biraz kendini analiz etmesi gerekiyor tabi ben ondaki ve kendimdeki değişimleri o farkına varmasa bile gördüğüm için çok mutlu oluyorum.Bunları telkinleri dinleyipte bende işe yaramıyor diyen arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı için yazdım.
Olumlama yapan arkadaşların şevkini kırmak istemem ama ben çok denedim hem sıkıcı hemde insan bilinç altı boyutuna inemediği için kendi bile inananası gelmiyor.Şu anki hayatımdam çok memnunum bana kalırsa 2 tane sihirli formül var yaşamımı değiştiren.
1-ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI
2-FARKINDALIK UYGULAMALARI.

öNEMLİ-Çok fazla karşılaşıyorum aşağıdaki soruyla yardımcı olması için kısa bilgi vermek istiyorum.

Bende bir değişiklik oluyomu acaba ? Bende bir değişiklik yok neden acaba?

Çekirdek inanç çalışması yaptırdığınız uzman kişiye benim çekirdek inançlarım nedir sorusunu muhakkak sorun ki problemi bilmek bile başlı başına çözüme götürür sizi hemen problemlerinizle özdeşleşen davranışlarınızı yakalarsınız zaten çekirdek inanç telkinlerindeki mesajlar o problemli kodları sessiz ve derinden değiştiriyodur siz rahat olun keyfinize bakın değişimin muhakkak gerçekleşeceğine inancınız nefes almak gibi olsun:)
ancasinan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks