Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Bir maruzatım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622681-bir-maruzatim-var.html)

Işıklı yol 23-02-2013 01:41 AM

Bir maruzatım var

Bir şeyler yazıyoruz. Fakat silemiyoruz hiç bir şeyi. Tamam düzeltme butonu var ama ben yazdığım bazı şeyleri silebilmekte istiyorum. ağla2cat56

bumbada 23-02-2013 02:16 AM

Cevap: Bir maruzatım var

düzelte bas yazdıın şeyi ------------------------------------- yapıp değiştir .

sweeet 23-02-2013 02:30 PM

Mesajınızı yazdıktan sonra bir süre mesajınızı düzeltebiliyorsunuz. Forum düzeni için mesaj düzenleme tüm üyelere her zaman açık bir fonksiyon değil. Çok özel bir durum varsa çok çok silinmesini istediğiniz bir mesaj varsa gerekçenizi bildirirseniz moderatörler size bu konuda yardımcı olabilir.

Sevgiler.

Işıklı yol 23-02-2013 03:55 PM

hı işte ben de onu diyorum. Yani şimdi ortalığı kirletip de "anne şurayı bi toplasana demek gibi oluyor. Hangi bir yeri toparlayacaksınız?" Eh madem öyle yapcak bişey yok. O halde size kolay gelsin. Düzen hastalığı var ben de :) karışıklıktan hoşlanmıyorum. Ve telkinlerimin içinde bu da var. Bunu da değiştiriyoruz şimdilerde :) Sizlere kolay gelsin sweeetcim.

sweeet 23-02-2013 04:14 PM

Ufak tefek hataları görmezden gelir hatta elimiz değerse düzeltiriz. Sen de canını sıkma Işık'cım.

cansuyu 03-03-2013 01:05 PM

:)
gülümsedim, çünkü zaman zaman ben de aynı gereksinimi duyanlardanım, ne kadar örselemeye çalışsak da serde mükkemmeliyetçilik var işte..

oysa belki de hep hatırlamamız gereken tek şey bu..

hayat silgi kullanmadan resim yapabilme sanatıdır..

Işıklı yol 15-03-2013 04:57 PM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837599)
:)
gülümsedim, çünkü zaman zaman ben de aynı gereksinimi duyanlardanım, ne kadar örselemeye çalışsak da serde mükkemmeliyetçilik var işte..

oysa belki de hep hatırlamamız gereken tek şey bu..

hayat silgi kullanmadan resim yapabilme sanatıdır..

Haklısınız ama ben aynı konuda pek çok başlık görüyorum. Mesela bence bir tanışalım başlığı yeterli bana göre her gelen arkadaş oraya yazsa. Tanışalım yazıyor, bir daha da uğramıyor foruma. Bi başını kapıdan uzatıp gitmek için mi onca başlık. Ben bu karışıklıktan hoşlanmıyorum. Bir de yeni gelen arkadaşlar, forumu incelemeden daha, zaten forumda onlarca kez bahsi geçmiş, belki üzerinde defalarca konuşulmuş konularda yeniden başlık açıyorlar. Bir daha da görünmüyorlar zaten. Aynı konuda hep yeni başlığa ne gerek var diye düşünüyorum. Az forumu karıştırsa bu sorunla ilgili kaç yazı bulacak. Fakat böylesi insanların daha kolayına gidiyor. Sadece biraz daha özen istiyorum. Kafa karışıklığı olmazdı. İşte bu yüzden bende bazı başlıklarımı silebilmek istedim. En azından kendi dağınıklığımı toparlayım diye ama mümkün olamıyormuş. Üzgünümcat56

bird of paradise 15-03-2013 08:20 PM

ışıklı yol a katılıyorum, en azından kendi yazdığımız konularda yada paylaştığımız konulardan silmek istediklerimizi rahatlıkla silebilmeliyiz,
bunun ne mahsuru var acaba?

sweeet 16-03-2013 01:11 AM

Sevgili yarim ilk paylaştığımız zaman belli bir süre tüm üyeler kendi mesajları üzerinde değişiklik yapabiliyor. Onun dışında her zaman açık olması bazen suistimal edilebilir. Bir yandan hak veriyorum size bir yandan da çok önemi yok. Silinmesi istediğiniz başlıkları moderatörlere gerekçeleriyle belirtebilirsiniz. Moderatörlerin görevlerinden biri de aynı konuları düzenleyip, derlemek ve aynı olanları silmektir. Yani aynı konuda birden fazla başlık görürseniz yine en azından bana haber verebilirsiniz.

bird of paradise 16-03-2013 11:48 AM

tatlı insan, O0melek kalpli sweeet belli bir süre içinde değişiklik yapılabildiğini
bende biliyorum tekrar hatılattığın için teşekkürler.

Her zaman açık olması bazen suistimal edilebilir
diyorsun, ama bu bir korku, başkasının yada senin korkun,
unutma bu hayatta da böyledir.

bir yandan hak veriyorum bir yandan çok önemi yok diyorsun
, demekki kararsızsın bir yandanda az değil çok önemi yok diyorsun.
Bunu ne için hangi konu için söylersen söyle ÖZde bu aynı anlamı taşır.

İnsanlar buraya mesajlarını yazarken duygularını
ifade eden yazılar yazıyorlar, duygu bir enerjidir
demekki burdaki siteyi ve içindeki insanları önemsiyorlar ve
enerjilerini gönderiyorlar,enerji gerekli yere gidip gitmediğiyle ilgilenir.

Seninde yapabileceklerinin sınırlı olduğunun farkındayım,
ama sende gerekli kişilere bunu iletmelisin...

Sürekli insanlara şunun burasını yap şunun şurasını düzelt
demek hiç hoş değil.

Ayrıca bir suistimal söz konusuysa
moderatörler kişileri diskalifiye edebilir
ve üyeliklerinide sonlandırmak zorunda değildirler,

Tıpkı sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi
belirli süre için yada sürekli olarak bazı haklardan mahrum edilebilir,
buda aynı kapıya çıkar.

Amacımız bir birimize akıl vermek değil birbirimize
yardımcı olmaksa eleştirilerde olmalı...
Çokda büyütülecek bir mesele değil elbette, olsada olur olmasada,
oluyor iyide oluyor.sapkal89actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM.