| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Ayna Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba yine ben büyük bi ihtimal benden sklmşsnizdir ne yapayim başka sorunlarimi dile getirp yardim.alacağim.biri yok en azindan geçmişte ayni sorunlarimiz olan biri bana yardim edebilir neyse konuya geçim Ben telkini biraz dinleyip birakmiştim artik simsiki sarildim ve diyetde yapiyorum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 64
31 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba yine ben büyük bi ihtimal benden sklmşsnizdir ne yapayim başka sorunlarimi dile getirp yardim.alacağim.biri yok en azindan geçmişte ayni sorunlarimiz olan biri bana yardim edebilir neyse konuya geçim Ben telkini biraz dinleyip birakmiştim artik simsiki sarildim ve diyetde yapiyorum daha önce buna benzer konularm var ama bugün bi mağazaya gittim bi kiyafetin bana olan bedenini bulmak için onlarca kez kiyafet denedim neyse Allaha şükür isyan etmiyorum ama benim uzun zamandir akliima takilan bişey var Aynalar beni farklimi gösteriyor evde odamda lavaboda banyoda ve mutfakda ayna var hepsi birbirine benzer gösteriyor fakat değişlik var %20 orannda bide mağazanin kabinin.aynasina veya mağazadaki aynalara baktiğimda çook iğrenç diğer aynalardan farkli gösteriyor bilemiyorum bu neyden kaynaklaniyor çok merak ediyorum hangi ayna doğru lütfen biliyorsaniz gerçeği söyleyin birde okuldaki aynada bi farkli gösteriyor hâla anlamiş değilim bi başka sorunumda ben dişari herhangi biyere çikmadan önce sanki bòyleilinç altim (Allah günah yazmasin) alkol uyuşturucu sentezliyor kendimi hissetmiyorum kollarim ağirlaşip yere eğik bi şekilde dalgin uyuz hatta bazi şeyleri bile anlamiyorum yüzüm küçük emrah moduna giriyor çok sükür normalde böyle değilim birde 15 yaşinda boy uzatma egzersizlerin zarari olmaz değilmi birde eft nasil yapilir. Araştrdm ama bulamadm yardim
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ <p><font size="10" face="comic sans ms"color="red"> Offf Bilmiyorum sıkıcı işte... </font></p> ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() suçluluk ve ego güven güçlendirici, dinlemeye başladın mı? onları yeterince dinlersen duruşunda değişiklikler olabilirmiş. Eft videoları ben sana yollarım müsait bir zamanda. ayrıca ben sana bir de psikoterapi almanı öneririm canım benim. Bunun sana çok faydası olur. Mesela ben borderline hatası olarak iki yıl terapi aldım. Şimdi bunu yaptığım için kendimi tebrik ediyorum. en azından sana yetkin biri yol göstermiş olur. İnsanlara bunu söylemeye çekiniyor insan malesef toplulumuzda psikolog kelimesi çok yanlış algılanıyor. Ben bir uğra derim en azından, profesyonel birisiyle konuşmuş olursun. ayrıca ben şahsım adına senden sıkılmış değilim. sağlıcakla kal. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
31 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çok teşekkürler sizi başta ben olmak üzere tüm forum seviyor suç ve egoyu dinlemeye tam anlamiyla bugün başlicam inş. Eftyi merak ettim doğrusu psikolog işi olabilirde bilmiyorum ama eftyi çok merak ettim
__________________ <p><font size="10" face="comic sans ms"color="red"> Offf Bilmiyorum sıkıcı işte... </font></p> ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() EFT Yöntemleri Ders 2 - YouTube bununla beraber daha pek çok video bulabilirsin. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() (EFT) DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME YÖNTEMİ - YouTube Bu ise eftnin tam olarak ne olduğunu açıklayan bir video. Eğer öğrenebilirsen gerçekten mucizeler oluşturan bir yöntemdir. Kolay gelsin. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() Çok teşekkürler
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Eft aynı zamanda derslerin için, kilo vermek için, sigarayı bırakmak için ve daha bir çok şey için başvurabilecğein bir yöntemdir. Sadece nasıl yapılacağını öğrenmek ve sabırla çalışmaya devam etmek gerekir. Bir müddet sonra zaten bu konuda çok mesafe almış olacaksın. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() (EFT) DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME YÖNTEMİ - YouTube Kilo sorunuyla ilgili bir video :) |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Çoooookk teşekkürler biran önce başlicam ama aynalarda aklim kaldi: D
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() E madem öyle bu konuda da EFT yapabilirsin. Nasılsa vuruşları öğrendin. Ben sana söylmen gereken setup cümlesini yani karate noktana vuruş yaparken söyleyeceğin sözler." Her ne kadar her ayna beni farklı gösteriyorsa da yine de buna rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum" Bu cümle uzatılabilir de ama şimdilik bu kadarı yeter. Sonrasında ise akapunktur noktalarına vuruş yaparken de şunları söyle ' aynalar beni farklı gösteriyor." Her ayna beni farklı gösteriyor.' sadece aynalar aynalar diyerek bile kısa vuruşlar yapabilirsin. bunu bir kaç tur yap zmanla bu duygundan kurtulursun sevgimle |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Ayna Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba yine ben büyük bi ihtimal benden sklmşsnizdir ne yapayim başka sorunlarimi dile getirp yardim.alacağim.biri yok en azindan geçmişte ayni sorunlarimiz olan biri bana yardim edebilir neyse konuya geçim Ben telkini biraz dinleyip birakmiştim artik simsiki sarildim ve diyetde yapiyorum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi