Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Dua İstekleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622766-dua-istekleri.html)

Işıklı yol 29-03-2013 11:14 AM

Dua İstekleri

Bir şey düşündüm arkadaşlar. Şimdi, hepimizin türlü dertleri var. Ve türlü konularda yardıma ihtiyacımız. Bunu bu başlık altında paylaşalım. Buraya arkadaşlar İsimlerini ve dileklerini yazsınlar.( Lütfen özellikle acil olanlar) Her okuyan sadece o an için bile olsa "Allah yardımcısı olsun" dese sadece o bile o arkadaşımızın enerjisini ciddi yükseltecektir.
Örnek:
İsmim Ahmet,
Yeni bir iş arıyorum. Yeteneklerim doğrultusunda, kendimi çalışırken mutlu hissedebileceğim, güzel bir semtte, bol ve bereketli paralar kazanabileceğim bir işim olsun istiyorum. Bu hususta sizlerden dua talep ediyorum. Allah şimdiden hepinizden razı olsun.
Gibi. Birde yeni bir işe yada başka bir şekilde bir duası olan arkadaşlar, sadaka veriniz. Sadaka pek çok konuda sizlere kapı aralar. Ve unutmayalım ki bir gülümseme bile sadaka sayılır dinimizde
Bir de isminizi yazarken yanına anne adıyla beraber yazın. Neden mi ? Şöyle ki bu bir künye. Yoksa kim olduğunuz bilinmez. Yani Hatice oğlu Ahmet gibi. Biz dua ederken bu şekilde dua edeceğiz. Duanın isabeti açısından bu önemli.

Işıklı yol 29-03-2013 11:26 AM

Cevap: Dua İstekleri

Sizler de bir konuda bir işe niyet ettiğinizde mutlaka kendinize nazar duaları okuyun arkadaşlar. Ya da bunu bir yakınızdan isteyebilirsiniz. Ben nazar okurken şöyle bir sıra izlerim ve oldukça da etkili olur.
Öncelikle niyet edilir. Niyet Ettim Allahım Senin Rızan için (Mesela) Ayşe kızı Işığa nazar okumaya. Önce 3 defa ihlas suresi, 3 defa felak, 3 nas 1 ayet el kürsi, 7 yada 11 fatiha, 19 defa da salat-ı tefriciye Ben bu yolu izliyorum okurken. Her zaman etkisini görmüşümdür. Bu konuyu cidden önemsemenizi tavsiye edeceğim. Nazar pek çok olmuş işin bile düşmanıdır.

sweeet 29-03-2013 03:37 PM

Seve seve katılırım.

Işıklı yol 29-03-2013 03:44 PM

Dedim kimsenin duası yok galiba:) Yanlış başlık mı açtım nedir?y789

annie hall 29-03-2013 04:53 PM

Ben basliyim mi o zaman? Yorucu bi gunun ardindan hafiflemek icin iyi olabilir.
Ben Elif. 2 yildir hemsirelik yapiyorum. Her ne kadar manevi doyumu yuksek, kutsal bi meslek olsa da hic bi zaman hayalimdeki meslek olmadi. Artik cok yiprandim, yoruldum, kaldiramiyorum. Hayatim boyunca boyle devam ettirebilecegimi hic sanmiyorum. Kucuklugumden beri resim cizmeyi cok seviyorum ve kendimi hep bu yonde bi is yaparken hayal ettim. Ama maalesef bu hayalim aile engeline takildi. "Kendini gecindirecegin bi meslegin olsun, resmini yine yaparsin." dendi ama o kadar kolay olmuyo. Zamanla kendime olan guvenimi yitirdim, hayattan zevk almamaya basladim. Yeniden baslamaya cesaretim yok, kendimi cok bitkin ve umutsuz hissediyorum. Hayatimin her alanini etkiliyo bu durum. İyi dualariniz bana cesaret verebilir. Hepinize cok tesekkur ediyorum.
Dogru mu yaptim İsik abla, bunu kastetmistin di mi? :)

sweeet 29-03-2013 05:19 PM

Anniecim mutluluğunun önündeki maddi ve manevi engellerin Allah'ın izniyle kalksın inşallah.

Al bir tuval al boyalarını, veya daha küçük karakalem veya kuru boya veya sulu boya sanat gerçekten istersen engel tanımaz.

Resim yapma konusunda seni tutan ne? Onu bir düşün. Sadece sevdiğin için yap.

Işıklı yol 29-03-2013 05:20 PM

Daha net ifadelerle iste bence. Öyleyse bende sana duamla yardım edeceğim. Şöyle ki " Allahım Elif kardeşimin ( Anne adın olsa iyi olur. Adresi yazmak gibi mektubun üzerine öyle düşün) Elif kardeşimin yüreğinden geçenleri en hayırlısıyla kabul eyle. Onun sevdiği ve güzel kazandığı, maddi manevi ona doyum ve huzur verecek bir işte çalışmasını nasip eyle." Amin

Işıklı yol 29-03-2013 05:23 PM

Harikasın sweeet, çok güzel ifade etmişsin. İyi dilek ağacı gibi olacak bu sayfa ne güzel:) Birde şu yönü var. Başkasına ettiğin dua fazlasıyla sana geri döner. Yani ben sana dua ederken kendime de dua etmiş olurum.
Teşekkürler sweeet çok güzel bir fikir. Hem resimlerin beğenildikçe ve satıldıkça kendine ve bu işe daha çok inanırsın elifcim.

sweeet 29-03-2013 05:24 PM

Benim duam hepimiz için:

"Gönlümüze girenler her daim yanımızda olsun."

Amin.

Işıklı yol 29-03-2013 05:29 PM

taaaa yürekten bir amin Allahım, aminnn

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 PM.