Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yine buraya yazıyorum.Uzun diyorum çünkü telkinlerimi süresi süresine dinledikten ve dinlemeyi bıraktıktan sonra yine aynı hallere büründükten sonra telkinleri de siteyi de bırakmıştım.Ama merak ettiğim birşey var.Telkinler gerçekten de dinlendiği sürece sizi inanılmaz bi insan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi | |
|
24-08-2013, 04:26 PM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
37 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yine buraya yazıyorum.Uzun diyorum çünkü telkinlerimi süresi süresine dinledikten ve dinlemeyi bıraktıktan sonra yine aynı hallere büründükten sonra telkinleri de siteyi de bırakmıştım.Ama merak ettiğim birşey var.Telkinler gerçekten de dinlendiği sürece sizi inanılmaz bi insan yapıyor.Ama bıraktıktan sonra yine aynı sen oluyorsun.(bende öyle oldu açıkçası) peki ne yapmak gerek? yani nereye kadar dinleyebiliriz ki? ömür boyu dinleyemezsin ya ? Sizlere sormak istedim,telkinlerin etkileri bana kalıcı gibi gelmedi.Yanılıyor muyum? sizcede telkinleri bıraktıktan sonra yine aynı insan olmuyor muyuz? Çözüm nedir ? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
24-08-2013, 05:19 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? ben de seninle aynı fikirdeyim.
çevremizdeki insanlar ve dış etkenler değişmediği sürece telkinlerin etkisi sadece bizim düşüncelerimizi geçici bir süreliğine değiştirmesi ve bazı yapamadığımız eylemleri yapabilmemiz için gaz verip motivasyon sağlamasından başka birşey değil. o arada harekete geçmek başarıyla sonuçlanırsa ne ala. başarısızlıkla sonuçlanırsa herşey eskiye dönüyor.
Malesef ki düşünce gücüyle dış etkenlerin veya çevremizdeki insanların davranışlarını veya şartlarımızı istediğimiz doğrultuda değiştirmek çok mümkün değil. her istemediğimz şeyi müdahale edip değiştirme gücü verilmemiş bizlere. özetle bazı şeyleri yaşamak zorundayız hayattan ders alabilmek için.
çok denedim bazı şeyleri değiştirmeyi ve değiştim de, ama aile fertleri aynı kaldığı için ve şartlar aynı kaldığı için benim düşünce yapımın değişmesi tek başına yeterli olmadı hayatımın değişmesi için. sonuçta kaderine razı olup oturuyorsun. insan telkinle değişince daha çok siniri bozuluyor çevredeki insanların hareketleri daha çok gözüne batar oluyor kavgalar sürtüşmeler artıyor.
senin de dediğin gibi kimsenin bu telkinleri dinlemeye ayıracak saatleri yok.
ömürboyu da kimse dinleyemez zaten. o yüzden saatlerce telkin dinlemek yerine meditasyon dinlemek ama günde 1 kere dinlemek daha faydalı olabilir. en azından günde sadece 1 saatini ayırmış olursun. | Offline
| |
24-08-2013, 10:19 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
37 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? Alıntı: nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı
ben de seninle aynı fikirdeyim.
çevremizdeki insanlar ve dış etkenler değişmediği sürece telkinlerin etkisi sadece bizim düşüncelerimizi geçici bir süreliğine değiştirmesi ve bazı yapamadığımız eylemleri yapabilmemiz için gaz verip motivasyon sağlamasından başka birşey değil. o arada harekete geçmek başarıyla sonuçlanırsa ne ala. başarısızlıkla sonuçlanırsa herşey eskiye dönüyor.
Malesef ki düşünce gücüyle dış etkenlerin veya çevremizdeki insanların davranışlarını veya şartlarımızı istediğimiz doğrultuda değiştirmek çok mümkün değil. her istemediğimz şeyi müdahale edip değiştirme gücü verilmemiş bizlere. özetle bazı şeyleri yaşamak zorundayız hayattan ders alabilmek için.
çok denedim bazı şeyleri değiştirmeyi ve değiştim de, ama aile fertleri aynı kaldığı için ve şartlar aynı kaldığı için benim düşünce yapımın değişmesi tek başına yeterli olmadı hayatımın değişmesi için. sonuçta kaderine razı olup oturuyorsun. insan telkinle değişince daha çok siniri bozuluyor çevredeki insanların hareketleri daha çok gözüne batar oluyor kavgalar sürtüşmeler artıyor.
senin de dediğin gibi kimsenin bu telkinleri dinlemeye ayıracak saatleri yok.
ömürboyu da kimse dinleyemez zaten. o yüzden saatlerce telkin dinlemek yerine meditasyon dinlemek ama günde 1 kere dinlemek daha faydalı olabilir. en azından günde sadece 1 saatini ayırmış olursun. |
umutsuz vaka diyosun :( ? ama benim bahsettiğim şey kendimle ilgili saçma sapan takıntılar,sorunlar,hastalıklar vs.. çevremdekiler değişmesin çokda önemli değil.of çok umut bağlamıştım şu telkinlere ya.insanın herşey kafasında.eğer kafa yapımı değiştirebilirsem kendimde değişirim sanmıştım ama ..bu arada meditasyondan kasıt ? | Offline
| |
24-08-2013, 10:28 PM
|
#4 (permalink)
| Janer
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? nerde okudugumu hatirlamiyorum ama telkinleri surelerine uygun dinledikten sonra haftada 1 falan bir kerede olsa dinlenmeli diye okumustum. | Offline
| |
25-08-2013, 12:12 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? tmm da sürekli dinleyemezsin ki insanlara bunu açıklyamazsın..buna uygun plan yapamazsın..ben sürelerine uygun dinledikten sonra etkisinin kalıcı olacağını düşünmüştüm oysa :( bide tam 300 tl verip kendime özel telkin seti yaptırmıştım,boşaymış demekki :) | Offline
| |
25-08-2013, 02:07 PM
|
#6 (permalink)
| Janer
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? haftada 20 dakika kendine ayiramiyorsan (bunlari bir kere dinleyerek) diyecegim birsey yok. herkes uyuduktan sonra kulaklikla dinlenebilir. ne telkini aldiniz bilmiyorum ama cozumden uzakta sorunlarin arasinda geziniyorsun. | Offline
| |
25-08-2013, 02:58 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? Size biraz ilginç gelicek ama ben yaklaşık 2-3 ay boyunca suçluluk ve ego telkinlerini dinledim bu telkinler işe yarayınca bıraktım ilk 1 ay içinde bazı günler eski halime dönüyordum (her şeyi kafaya takma geçmişinden utanma vss) sonra telkinleri yine dinliyordum ve düzeliyordum ama şimdi 7 aydır hatırladığım kadarıyla hiç telkin dinlemedim ve şuan durumum çok iyi yani eskisi gibi değilim acaba yine sorunlarım ortaya çıkmaya başlarmı sizce?
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. | Offline
| |
25-08-2013, 06:15 PM
|
#8 (permalink)
| Janer
| Alıntı: Değişmek Nickli Üyeden Alıntı
Size biraz ilginç gelicek ama ben yaklaşık 2-3 ay boyunca suçluluk ve ego telkinlerini dinledim bu telkinler işe yarayınca bıraktım ilk 1 ay içinde bazı günler eski halime dönüyordum (her şeyi kafaya takma geçmişinden utanma vss) sonra telkinleri yine dinliyordum ve düzeliyordum ama şimdi 7 aydır hatırladığım kadarıyla hiç telkin dinlemedim ve şuan durumum çok iyi yani eskisi gibi değilim acaba yine sorunlarım ortaya çıkmaya başlarmı sizce? | korku beynin uydurdugu bir durum ve bana göre kacis bahanesidir. siz bilincaltinizda tekrardan bunun olacagina inanirsaniz , olur. hayal gucunun zenginligini kullanin ve kendinizi bu tur seylerden uzak tutun. eger bunu dusunmez cesur oldugunuzu hisseder, hayal eder ve hep oyle olacaginza kendinizi ikna ederseniz gerisi hikaye.
bir animdan bahsedeyim.
hayatimda 2. kar gorusumdu. ve botumun icine kar girdi. kendimi ne kadar zorlasam da bunum hastaliga neden olacagini surekli aklimdan gecirdim. ben amaan hicbirsey olmaz diyebilirdim. neyse yurda gittim falan. hemen onlemimi aldim. surekli aklimdan eger hasta olacaksam, hastalik etkisini gostermeye baslayacaktir dedim. bir kac saat sonra halsizlik hissettim. uykusuzlugun verdigi bir halsizlikti ama ben botun icine kar girdigi icin hasta olacagima beynimi ikna etmistim. evet o siralar bunlari dusunemiyordum ama daha sonra hasta oldum. basim agridi vs. vs. sonra hasta yatarken aklima bu anlattiklarim bir bir geldi.
kissadan hisse : neye inanirsaniz, gerceklesmesi icin evren elinden geleni yapar.
dinledigimiz telkinlerin amaci da budur zaten. sizi korkak olmadiginiza vs. ikna eder. ben kendine guven ve mutluluk dinlemisimdir mesela. bende bunlar icin ikna edildim.
not : yazilarimi telefondan yazdigim ve arkadaslarla ingilizce konustugum icin turkce karakterler secenegine donmeye useniyorum ve bu da yanlis yazmama neden oluyor :). ama anlasildigi icin sorun olacagini dusunmuyorum. | Offline
| |
25-08-2013, 11:05 PM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? [QUOTE=Janer;846064]korku beynin uydurdugu bir durum ve bana göre kacis bahanesidir. siz bilincaltinizda tekrardan bunun olacagina inanirsaniz , olur. hayal gucunun zenginligini kullanin ve kendinizi bu tur seylerden uzak tutun. eger bunu dusunmez cesur oldugunuzu hisseder, hayal eder ve hep oyle olacaginza kendinizi ikna ederseniz gerisi hikaye.
bir animdan bahsedeyim.
hayatimda 2. kar gorusumdu. ve botumun icine kar girdi. kendimi ne kadar zorlasam da bunum hastaliga neden olacagini surekli aklimdan gecirdim. ben amaan hicbirsey olmaz diyebilirdim. neyse yurda gittim falan. hemen onlemimi aldim. surekli aklimdan eger hasta olacaksam, hastalik etkisini gostermeye baslayacaktir dedim. bir kac saat sonra halsizlik hissettim. uykusuzlugun verdigi bir halsizlikti ama ben botun icine kar girdigi icin hasta olacagima beynimi ikna etmistim. evet o siralar bunlari dusunemiyordum ama daha sonra hasta oldum. basim agridi vs. vs. sonra hasta yatarken aklima bu anlattiklarim bir bir geldi.
kissadan hisse : neye inanirsaniz, gerceklesmesi icin evren elinden geleni yapar.
dinledigimiz telkinlerin amaci da budur zaten. sizi korkak olmadiginiza vs. ikna eder. ben kendine guven ve mutluluk dinlemisimdir mesela. bende bunlar icin ikna edildim.
not : yazilarimi telefondan yazdigim ve arkadaslarla ingilizce konustugum icin turkce karakterler secenegine donmeye useniyorum ve bu da yanlis yazmama neden oluyor :). ama anlasildigi icin sorun olacagini dusunmuyorum.[/QU
Yazdıklarınız çok güzel ve doğru ama en azından o ikna edilme durumu kalsaydı bende,onlar da gitti..yani telkinlerden ne aldıysam,bana verdiği tüm enerji gitti.tmm belli bi süre dinlerim (ki dinledim de zaten) 1 ay 2 ay 3 ay...ama ömür boyu o kulaklıklarla gezemem..etkilerinin kalıcı olmasını bekliyodum ben çünkü bana o garantii verilmişti :( | Offline
| |
25-08-2013, 11:15 PM
|
#10 (permalink)
| Janer
| Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? guc senin icinde. o kulaginda fisildayan su sesinde degil. madem onlar etki etti madem sen bunu onlarla yaptin. madem yapabiliyorsun ki bunu sende gordun, onlarsiz da yaparsin. cunku sen bir kere yapabilecegini gordun. | Offline
| | | |