27-08-2013, 06:46 PM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ben BEN'e donmek istiyorun Alıntı: seniha. Nickli Üyeden Alıntı
çok fazla kırmadan insanların yaptıkları hataları belirtmek lazım diye düşünüyorum.bu sefer sizi kırmaya devam ediyorlar ve sizin psikolojiniz bozuluyor. sözlü rencide etmeye, rencide ederek cevap verirsek,onlardan farkımız kalmaz, onların enerjileriyle donanırız. bir de bu durum eşse ve eşin yakınlarıysa daha dikkatli olmak lazım. kişi eşine neden o şekilde davrandığını sorabilir.kendisinin iyi niyetini belirtebilir. bir sorun yoksa geçmişe takılı kalmamak lazım. bu konuda hooponopono yöntemi çok etkili .tavsiye ederim . içiniz rahatlıyor. ilk başta kendinizi affediyor,sevgiyi hissediyorsunuz. içinizdeki öz benliğe, yüksek sevgiye yöneliyorsunuz. sevgiler sevgili papatya _27 . | Zamaninda cok uzuldum simdi kusursuz gibi gostrmeye calistiklari kisiliklerinin kendi agizlariyla verdikleri olumsuz ozellikleriniduyunca ya da gozlemleyince soylemeden edemiyorum.. Canim cok yanmis belliki.. Esimi o kadar cok seviyorum ki ama yasadiklarimdan dolayi boyle bir ruh haline burundum... Esimi de uzuyorum kendimi de.. Sanirim oze donme vakti geldi |
| |