![]() |
sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum ya arkadaşlar var mı öğretmenlik yapanınız ben sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum. nasıl alıyoruz maaşları hangi bankadan. yani bana müdür tarafından bir şey verilmedi ne zaman alırım sizce banaka hesabımı |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum sözleşmeli derken ücretli mi ? sözleşmeli kalmadı diye biliyorum. ücretliler de ekders ücreti alırlar.ekdersler de ayın başında genelde 5i ya da 7 si gibi alınır. |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum evet ücretlii banka hesabım verilmedi benim müdüre mi sormam gerekiyor ne zaman verilir onlarada suanda bir şey sormak istemiyorum |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum bende ücretli yapmıştım ama pek hatırlamıyorum. 1 hafta 10 gün içinde hallederler heralde sonuçta ay başında para yatıracaklar. idareye de bağlı biraz. |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum Müdüre değil okuldaki mutemete soracaksın. Zaten okuldaki öğretmenler hangi bankadan alıyorlarsa muhtemelen sen de o bankadan alacaksın. Ayın biri olamadan işlemlerini halletmelisin. Dediğim gibi mutemet okulda maaşları ayarlar onun yanına gitmen gerekiyor Sevgiler ..:) |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum her okulda mutemet yok o da başka bir olay :)) |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum tamam teşekkür ederim arkadaşlarr:):) bulayım su mutemeti :)kmse artık |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum Alıntı:
Müdür yrd. da olur. Müdür ilgilenmez böyle işlemlerle Sevgiler |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum solak hangi ilde çalışıyosun bilmem ama her okulda mutemet yoktur. 4 farklı okulda çalıştım hiç biri köy değildi sadece birinde mutemet vardı. neyse sonuç mutemet varsa ona yoksa idareye sorulur. |
Cevap: sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum tamam teşekkür ederim yardımın için hallettim bugün rahatladm:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM. |