![]() |
Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum Öncelikle merhaba, benim şöyle bir sorunum var. Karşı cinsle konuşurken pek rahat değilim. Daha doğrusu konuşmak için yanlarına bile gidemiyorum. Yanıma herhangi bir kız geldiği zaman ya da bir kız bana baktığı zaman başımdan aşağı sıcak su dökmüşler gibi oluyorum.. Her yanımı sıcak basıyor, ellerimin içinin terlediğini ve kalbimin hızlıca çarptığını hissediyorum. Çok kez aşık oldum ama bunu hiçbir kez söyleyemedim. Şimdiye kadar samimi olduğum bir kız arkadaşım olmadı. Bazen arkadaşlık kurmayı denedim ama kısa bir zaman sonra yine konuşmaktan çekindim ve onlarla olan iletişimimi kopardım. Daha sonra benden soğudular ve benimle ilgilenmediler. Bunu yapmakta haklılardı da zaten |
Cevap: Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum kendi başına kaldığın zaman karşıt cinsten biriyle konuşurken rahat olduğunu,konuşabildiğini düşünmelisin.bunun için olumlamalarda kurabilirsin. |
Cevap: Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum Alıntı:
|
|
Cevap: Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum Benimde şöyle bir sorunum var: Karşı cinse karşı çok rahat konuşabiliyorum, ama şimdiye kadar karşı cins ile bir aktivite yapmadım, onlar ile daha yakın ilişkiler kurabilmek için numaralarını isteyemiyorum. En kötüsüde istediğim zaman adım çıkacak diye korkuyorum, o zamandan sonra olacakların psikolojisini kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Her hareketime, her sözüme dikkat ediyorum, hoşlandığım bir kaç kıza belli etmemek için mesafeli davranıyorum, samimi olamıyorum; ama olmak istiyorum. Kendime her zaman "Zamanı değil" diyorum, ama o zaman ne zaman gelecek bilmiyorum. Karşı cins ile konuşmak zor değil bana inanın. Bende konuşamıyordum ama zamanla aynı cins arkadaşlarınızla takılmak bir süre sonra sıkıyor, farkında olmadan fobinizi yeniyorsunuz ve arkadaşlık ilişkisinde karşı cinse yöneliyorsunuz. Direkt zamana bırakın demiyorum, deneyin. Bir gün sizde bu sorunu halledeceksiniz ama bir sorundan başka sorunlar doğabiliyor, benimki gibi. |
Cevap: Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum bunun sebebi bazen sf olmayabiliyo. Bak mesela ben normallde sevdiği insanlara sataşmaktan zevk alan delinin biriyimdir hiç boş durmam :D arum ma adamın biri var ona gelince duruyorumm :D aslında biliyorum olumsuz bi karşılık almam kesinlikle. ama içimde taşıdığım duygular( tam olarak ne olduğunu kestiremiyorum :D) beni engelliyo. ama elbet bi gün aşarum bunları. tek istediğim geç kalmamış olmak. |
Cevap: Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum hoşlandığını söyleyincede pek birşey değişmiyor :) |
|
söyleyince üzerinden yükü atacağın düşüncesine nasıl kapıldın merak ettim |
Aynı hatayı yapıp yine kaybeden ben olmak istemiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |