Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623545-kizlara-hoslandigimi-soyleyemiyorum.html)

Thanatos 12-10-2013 07:14 PM

Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum

Öncelikle merhaba, benim şöyle bir sorunum var.
Karşı cinsle konuşurken pek rahat değilim. Daha doğrusu konuşmak için yanlarına bile gidemiyorum. Yanıma herhangi bir kız geldiği zaman ya da bir kız bana baktığı zaman başımdan aşağı sıcak su dökmüşler gibi oluyorum.. Her yanımı sıcak basıyor, ellerimin içinin terlediğini ve kalbimin hızlıca çarptığını hissediyorum. Çok kez aşık oldum ama bunu hiçbir kez söyleyemedim. Şimdiye kadar samimi olduğum bir kız arkadaşım olmadı. Bazen arkadaşlık kurmayı denedim ama kısa bir zaman sonra yine konuşmaktan çekindim ve onlarla olan iletişimimi kopardım. Daha sonra benden soğudular ve benimle ilgilenmediler. Bunu yapmakta haklılardı da zaten

seniha. 12-10-2013 07:57 PM

Cevap: Kızlara hoşlandığımı söyleyemiyorum

kendi başına kaldığın zaman karşıt cinsten biriyle konuşurken rahat olduğunu,konuşabildiğini düşünmelisin.bunun için olumlamalarda kurabilirsin.

Thanatos 13-10-2013 10:12 AM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847097)
kendi başına kaldığın zaman karşıt cinsten biriyle konuşurken rahat olduğunu,konuşabildiğini düşünmelisin.bunun için olumlamalarda kurabilirsin.

bunu çok denedim ama olmadı.

seniha. 13-10-2013 11:13 AM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847096)
Öncelikle merhaba, benim şöyle bir sorunum var.
Karşı cinsle konuşurken pek rahat değilim. Daha doğrusu konuşmak için yanlarına bile gidemiyorum. Yanıma herhangi bir kız geldiği zaman ya da bir kız bana baktığı zaman başımdan aşağı sıcak su dökmüşler gibi oluyorum.. Her yanımı sıcak basıyor, ellerimin içinin terlediğini ve kalbimin hızlıca çarptığını hissediyorum. Çok kez aşık oldum ama bunu hiçbir kez söyleyemedim. Şimdiye kadar samimi olduğum bir kız arkadaşım olmadı. Bazen arkadaşlık kurmayı denedim ama kısa bir zaman sonra yine konuşmaktan çekindim ve onlarla olan iletişimimi kopardım. Daha sonra benden soğudular ve benimle ilgilenmediler. Bunu yapmakta haklılardı da zaten

bunun sebebi çocukluğa dayanıyor. çocuklukta sana veya bir başkasına karşıt cinsle ilgili söylenen sözleri bulup, onların yerine olumlu sözler söylemelisin. bir de bu işleri uyumadan önce yap. böylece bilinçaltına yerleşecektir. tabi hemen sonuç bekleme. oluruna bırak. bilinçaltındaki olumsuzlukların gitmesi zaman alabilir. kızlarla konuşurken, heyecanlanırken dışarıdan kendini izle. kendine bak.böylece kendini kontrol altına almış olursun. nefes çalışmaları yap. google'a 100 neşe nefesi yaz. bu nefes çalışmasını her gün bir kere yap. kolay bir çalışma. nefesin açıldıkça kendini ifade etmen kolaylaşacaktır. ama çalışmalarında sabırlı ol.

Konrad Beezo 14-10-2013 11:42 PM

Benimde şöyle bir sorunum var:
Karşı cinse karşı çok rahat konuşabiliyorum, ama şimdiye kadar karşı cins ile bir aktivite yapmadım, onlar ile daha yakın ilişkiler kurabilmek için numaralarını isteyemiyorum. En kötüsüde istediğim zaman adım çıkacak diye korkuyorum, o zamandan sonra olacakların psikolojisini kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Her hareketime, her sözüme dikkat ediyorum, hoşlandığım bir kaç kıza belli etmemek için mesafeli davranıyorum, samimi olamıyorum; ama olmak istiyorum. Kendime her zaman "Zamanı değil" diyorum, ama o zaman ne zaman gelecek bilmiyorum. Karşı cins ile konuşmak zor değil bana inanın. Bende konuşamıyordum ama zamanla aynı cins arkadaşlarınızla takılmak bir süre sonra sıkıyor, farkında olmadan fobinizi yeniyorsunuz ve arkadaşlık ilişkisinde karşı cinse yöneliyorsunuz. Direkt zamana bırakın demiyorum, deneyin. Bir gün sizde bu sorunu halledeceksiniz ama bir sorundan başka sorunlar doğabiliyor, benimki gibi.

huriye_89 14-10-2013 11:58 PM

bunun sebebi bazen sf olmayabiliyo. Bak mesela ben normallde sevdiği insanlara sataşmaktan zevk alan delinin biriyimdir hiç boş durmam :D arum ma adamın biri var ona gelince duruyorumm :D aslında biliyorum olumsuz bi karşılık almam kesinlikle. ama içimde taşıdığım duygular( tam olarak ne olduğunu kestiremiyorum :D) beni engelliyo. ama elbet bi gün aşarum bunları. tek istediğim geç kalmamış olmak.

teoman_ 16-10-2013 09:55 PM

hoşlandığını söyleyincede pek birşey değişmiyor :)

Thanatos 16-10-2013 10:12 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847136)
hoşlandığını söyleyincede pek birşey değişmiyor :)

Nasıl değişmiyor ? Hiç değilse artık içinizde bir sıkıntı, bir dert kalmıyor. Üzerinizden bir yük kalkmış gibi oluyor.

teoman_ 16-10-2013 10:20 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847137)
Nasıl değişmiyor ? Hiç değilse artık içinizde bir sıkıntı, bir dert kalmıyor. Üzerinizden bir yük kalkmış gibi oluyor.

hoşlandığını şu ana kadar söyleyemediysen
söyleyince üzerinden yükü atacağın düşüncesine nasıl kapıldın merak ettim

Thanatos 16-10-2013 10:24 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847139)
hoşlandığını şu ana kadar söyleyemediysen
söyleyince üzerinden yükü atacağın düşüncesine nasıl kapıldın merak ettim

Ben zaten bir kez hata yaptım söyleyemedim, ve kaybettim teoman.
Aynı hatayı yapıp yine kaybeden ben olmak istemiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM.