![]() |
merhabalar.. forum ayarlarnızda mesajları görme seçeneğiniz yeniden eskiye doğru.. bunu eskiden yeniye yaparsanız mp3 leri buradan indirin başlığında ki konularda tüm mesajların ilk sayfasında ilgili konuya ait linkerleri görebileceksiniz.. şu anda son sayfada ki ilk mesajda görüyorsunuz.. bu şekilde tekrar konuları inceleyin.. sevgiler.. actionsmile HayatimDegisti.Com Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten indirmek istediğin başlığa tıkla.. örneğin ego .. açılan sayfada; Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten istediğin müzik kategorisini seçerek ilk mesajın içinde yer alan linkleri kullanarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsin.. ilk etapta dinlemeni önerdiğimiz suçluluk ve egoya ait doğa seslerini bu linkten indirebilirsin.. http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar telkinleri dinlerken incelemen için; Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Sigarayı Bıraktıran Mp3 OKUYUN! Bu mp3 gerçektende sigara içirtmiyor. Zaten bir-iki ay dinledikten sonra bu konunun üstünde durmanıza gerek kalmıyor. Bu güne kadar neden içtiğinizin bir açıklaması bile kalmıyor:) Yardımcı besin olarak "Lesitin" desteği sigara içme isteğini kökünden bitiriyor. Sadece el alışkanlığı kalıyor. "Yani benim içmem lazım neden şimdi bıraktım" boşluğu. e onuda kendiniz bitirin bari :) |
paylaşım için teşekkür |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM. |